Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Versa-ventilsættet fra Orange Seal er en glimrende opgradering af firmaets serie af ventiler til Tubeless-dæk. Versa-ventilerne har en unikt designet base, der slutter tæt op mod indersiden af fælgen. …
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Versa-ventilsættet fra Orange Seal er en glimrende opgradering af firmaets serie af ventiler til Tubeless-dæk. Versa-ventilerne har en unikt designet base, der slutter tæt op mod indersiden af fælgen. Det sikrer, at ventilen ikke flytter sig, mens du cykler. Dækker holder derfor bedre på luften. I denne forbedrede version af ventilsættet, er det blevet nemmere at montere ventilerne, ligesom samlingen mellem ventil o fælg er gjort endnu tættere end før.

Anvendelse
Ventilerne er kompatible med alle typer fælge. Der medfølger de nødvendige låsemøtrikker og ventilhætter til sættet, der kommer i en pakke med 2 stk. i. 

Specifikationer

  • 2 stk.
  • 60 mm
  • Ventiler
  • Låsemøtrikker
  • Ventilhætter

Kvalitetsniveau
Orange Seal har forbedret deres i forvejen gode ventiler, så de nu holder endnu mere tæt og er lettere at montere. Der medfølger alle nødvendige dele.

Vedligeholdelse
Sørg for at der ikke samler sig snavs i ventilen og at ventilhætter og låsemøtrikker sidder forsvarligt på plads inden brug.

Ingen anmeldelser af dette produkt.