Med denne Foam Fresh Cleaner fra Muc-Off får du en yderst effektiv og brugbar skumrens, der kan fjerne skidt og snavs fra overfladen af forskellige tekstiler. Skumrensen har en behagelig citrus-duft og flasken indeholder 400 …
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne Foam Fresh Cleaner fra Muc-Off får du en yderst effektiv og brugbar skumrens, der kan fjerne skidt og snavs fra overfladen af forskellige tekstiler. Skumrensen har en behagelig citrus-duft og flasken indeholder 400 ml.

Anvendelse
Denne skumrens er yderst effektiv at bruge på eksempelvis hjelmpuder, handsker, sko og lignende tekstiler. Foam Fresh Cleaner sprayes på produktet, og derefter renser den det og efterlader det med en behagelig duft af citrus. På denne måde, kan du undgå at vaske produktet. Muc-Off Cleaneren har en monteret skummer, som omrystets forsigtigt og herefter sprøjtes på produktet.

Specifikationer

  • Skumrens
  • Indeholder: 400 ml.
  • Neutraliserer skidt på tekstiler
  • Citrus duft
  • Fjerner skidt og snavs fra overfladen

Kvalitetsniveau
Denne skumrens er utrolig effektiv, og renser på kort tid dine handsker, sko, hjelmpuder eller andre tekstiler. Den behagelige citrus duft, giver dine tekstiler et frisk pust.

EAN: 5037835199000

Ingen anmeldelser af dette produkt.