Varenummer: 100-2

Squirt voksbaseret smøremiddel 120ml - Til alle kædetyper


.
79 DKK / STK
63,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Squirt Lube er et 120 ml voks-/vandbaseret smøremiddel, som indeholder 40% voks. Andre voksbaserede smøremidler indeholder normalt 15-20%. Squirtlube er produceret uden opløsningsmidler, og produktet er dermed 100 % biologisk nedbrydeligt. Kædeolier efterlader typisk en våd overflade, som tiltrækker snavs på kæde, bagskifter og kassette. Med Squirt's kædesmøremiddel undgår du en våd kæde, da vandet i smøremidlet fordamper. Kort efter påføringen vil kædens overflade ikke tiltrække snavs og urenheder. Squirt laver dermed en hinde på din kæde, som afviser skidt og snavs, hvilket er med til at forlænge holdbarheden markant og minimere slidtage af kæden, kassetten og bagskifteren. Squirt er miljøvenlig, ugiftig og lugtfri. 80% af produktet bliver nedbrudt på 28 dage i naturen.

  Anvendelse
  Dette smørremiddel kan bruges til både våde og tørre forhold. Det er vigtigt, at kæden er rengjort og fri for fedt, inden du påfører smøremidlet på kæden. Når du har påført Squirt på kæden skal du lade kæden tørre. Du får den mest optimale smørring ved at lade kæden tørre ved plusgarder eller et sted, hvor der er normale rumtemperaturer. Når der igen er behov for at smørre kæden, skal du først aftørre kæden med en tør klud og derefter gentage påføringsprocessen.
  Det kan være en fordel for dig at vaske både nye og gamle kæder i en Bio Bike Wash. Bio Bike Wash finder du under vores relaterede varer. Sørg altid for at din kæde er ren, inden du benytter Squirt. Det nytter ikke noget, at kæden er beskidt, inden Squirt danner sin hinde på kæden! Lad altid Squirt Luben sidde i noget tid, inden du bruger cyklen. Dette giver det bedste resultat.

  Specifikationer

  • Miljøvenlig
  • Længere kædelevetid
  • lugtfri
  • Undgå beskidt kæde
  • Indhold: 120 ml

   

 • Brand Squirt
  Produkt Kædevoks
  EAN 6009685090003
 • Finn H.

  Kæden fremstår efter ca 200 km renere end ved brug af traditionelle olier, men giver dog sort afsmitning

  Per G.

  Super produkt

  Birgit N.

  Jeg bruger denne gode Squirt voksbaseret smøremiddel til min kæde på MTB samt Racer. Det er rigtig godt. Fungere fint. Jeg får ikke kædetusser på tøjet eller ben. Som vis jeg brugte andet kædeolie. Der er ikke olie over hele hjulet. Det er på kæden. Det gør det nemmere ved rengøring. Kæden ruster ikke. Det kan anbefales fra CykelPartner. Prøv det. Kh Birgit ☺️

  Max F.

  Passer helt til forventningen Så det er Super...

  Brian S.

  supergodt produkt

  MIchael C.

  Super pris og hurtig / præcis levering

  Carsten J.

  Den bedste voks til kæder, perfekt:-) Jeg bruger den altid til racercyklen

  Bjarne L.

  Indtil videre ser det ud til at være et godt alternativ til at koge kæden i parafin. Det er i hvertfald hurtigere. Er endnu kun brugt på hometraineren

  Poul-Erik V.

  GODT SMØRE MIDDEL, KÆDEN KØRE HELT LYDLØS.

  michael H.

  Super smørre middel til kæden. Ligger en dejlig tør film som man kender det fra nye kæder. Er dog ikke god til hverdags cyklen der triller mange kilometer i fugtigt vintervejr

  John J.

  Super godt smøremiddel

  Rasmus S.

  Rigtig god :)

  Gustav S.

  Supergodt smøremiddel, som har taget megen af kædestøj som jeg var lidt plaget af med andre smøremidler.

  hans B.

  Kanon smøremiddel, der smører og støv og skidt afvisende, samtidig med at den er drøj!

  Jan K.

  Jeg kan ikke rose dette produkt nok. Jeg går aldrig tilbage til traditionel kædeolie.

  peter J.

  der gik jo en rum tid men det kom, det gode bolsje retfærdige gjorde ventetiden

  Lars B.

  Det beste voksbaserede smørremiddel der findes.

  Henning P.

  super, kæder bliver ikke snavset

  Allan P.

  Super produkt.. Cyklen køre helt lydløst

  Mikkel K.

  Efter at have prøvet Squirt tvivler jeg på, at jeg kommer til at bruge andet. Silkeblødt gearskifte, mindre skidt og lydløs kørsel.

  Georg A.

  Den absolut bedste kædesmørelse - den samler meget lidt snavs i modsætning til almindelige kædeolier, så kæden er enormt nem at gære ren.

  Lise-Lotte B.

  God voks til kæde

  Ivan H.

  Har brugt denne voks/lube et par gange og den er genial. Ingen sort kæde og den holder fantastisk... Også i mudder osv. Køber aldrig andet olie/lube end denne igen.!!!

 • Squirt Lube Material Safety Data Sheet Nov2012.pdf 241.00 Kb