Varenummer: B7-0511

BBB EasyTire dækværktøj


.
69 DKK / STK
55,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Til montering af cykeldæk. Model: BTL-78. Med dette stykke værktøj fra BBB gøres dækmontering til en nem opgave, som de fleste ville kunne håndtere uden at være professionel. Det kan nogle gange være svært at krænge dækkanten op over hjulets fælgkant, men med dette stykke værktøj giver det ikke længere problemer. Værktøjet er desuden lavet i et komposite materiale således at hverken dæk eller fælg bliver beskadiget under brug af Easy Tire.

  Specifikationer

  • Vægt: ca. 116 gram
  • Længde: ca. 25 cm
  • Komposit materiale
  • Model BTL-78

  Kvalitetsniveau
  BBB er kendt for deres høje niveau indenfor produkter, hvilket også har tiltrukket mange amatører og professionelle, hvor produkterne bliver udviklet med en placering på toppen af det internationale marked. Produkterne emmer af komfort og funktionalitet, hvilket er med til at give dem deres store kvalitetsniveau.

 • Brand BBB
  EAN 8716683081152
 • Martin D.

  Genialt værktøj der har hjulpet mig mere end én gang.

  Kenneth P.

  Meget nemmere at få tynde dæk på fælget, de kan virkelig være stramme - dætte værktøj skide godt.

  Lars K.

  Fungerer super godt.

  Lone J.

  Trods manual er det ikke lykkedes mig at få dækket af med dette stykke værktøj - så gik tilbage til almindelige dækjern.

  Ion M.

  Når man lige har fundet metoden, så hjælper dæktangen til hurtigt og skånsomt at trække dækket over fælgen. Jeg bruger også dæktangen til at skubbe og vrikke dækket helt på plads, når jeg har pumpet lidt luft i det.

  Bjørn R.

  Det var noget nemmere at sætte dækket på. Sidst punkterede jeg slangen med dækjern.

  Jakob N.

  Fungere desværre ikke til mine dæk, da fælgen er for høj, så den bukker dækket i steder for at føre det på plads. Tænker den fungere fint til andre dæk

  Martin P.

  Den burde have flere stjerner..... Hvorfor har jeg ikke vidst at dette værktøj findes før nu ?? Før måtte jeg opgive at montere et MTB dæk (og betalte min lokale cykel-smed 300 kr. for montering). Nu kan jeg selv gøre det på 10 minutter.

  Mikkel M.

  Dækværktøjet er en stor hjælp når der skal monteres kanttrådsdæk. Klemmer ikke slagen, som når man brugen dækjern. Alt i alt super godt tilfreds:-)

  Jens G.

  Super godt værktøj når dækket skal monteres

  Torben M.

  Kan kun istemme mig de andre anmelderes begejstring for dette værktøj - det er genialt. Jeg har ikke haft brug for værktøjet før, men havde fået fat i et sæt fælge, der bare var helt umulige. Altså 2 timers 'det kan ikke passe'-umulige og ingen hud på tommelfingerene bagefter. Begge dæk påsat på under et minut efter at have fået dette værktøj mellem hænderne. Amazing!

  Carsten F.

  Gør selv svære dæk som Schwalbes kraftige udgaver lette at montere

  Ole A.

  Jeg kunne ikke umiddelbart finde ud af at bruge den men det kommer nok senere

  Jan V.

  Virker fint.

  Rene H.

  Super nemt at bruge..

  John P.

  Godt hjælpemiddel til montering af dæk.

  Peter L.

  Mine hænder er ikke så stærke længere, så jeg tog chancen med dette værktøj og har ikke fortrudt. Har indtil videre haft to nemme dækskift :)

  Keld H.

  super stykke værktøj, gør montering af nye dæk til en leg

  Jørgen O.

  Så er det slut med at stå og mase med dæk og slange.

  Søren B.

  Det er lidt sådan: "Hvorfor hulen har jeg ikke købt denne dims for længe siden"!

  Bente O.

  Letter montering af dæk meget.

  Lars H.

  Dette værktøj kan ikke anbefales nok. Nogle kombinationer af fælg og dæk er simpelthen umulige at arbejde med. EasyTire gør det så meget nemmere lige at få de sidste par cm af dækkant over fælgen.

  Jesper L.

  Virker efter hensigten.

  Albert S.

  Det virker okay, det er ikke perfekt, og smutter gerne af dækket hvis man ikke fanger det rigtige sted. Det kan klart anbefales da man ikke skader fælgen ved brug, hvilket nemt sker på andre måder.

  Flemming B.

  Et fantastisk stykke værktøj, hvorfor har jeg dog ikke købt sådan en noget før! Kan klart anbefales.

  Edgard P.

  Med god føle og forsigtighed få det til at virke fint.

  ole V.

  Nem at bruge, man ødelægger ikke fingrene!

  Bahman S.

  fantastisk værktøj til at sætte dækken på. men det er lidt misvsende på billedet fordi man tror man kan også tage dækken af. alt i alt super værktøj