1 anmeldelser
Dette RockShox Standard Bleed Kit er fremstillet unikt til Reverb sadelpinde. Her får du alt det værktøj, som kræves, for at din Reverb sadelpind fungerer optimalt. Det er særligt “dropper”-funktionen, som kræver en vis vedli…
Læs mere
Vejl.: 389,00
DKK 389,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette RockShox Standard Bleed Kit er fremstillet unikt til Reverb sadelpinde. Her får du alt det værktøj, som kræves, for at din Reverb sadelpind fungerer optimalt. Det er særligt “dropper”-funktionen, som kræver en vis vedligeholdelse, hvorfor det kan være en fordel at have dette værktøjssæt ved hånden. Bleed Kit’et består af to sprøjter, to rør med fittings, en stjerneskruetrækker T10/T25 og en højkvalitets suspension olie på 120 ml.

Anvendelse
Reverb sadelpinden kan justeres i både højde og i den hydrauliske betjening. Særligt den sidstnævnte er værktøjet unikt til, da sprøjterne skal sørge for, at hydraulikken virker, som den skal. Skruetrækkerne passer ligeledes nøjagtigt til Reverb sadelpinden.

Specifikationer

  • RockShox Standard Bleed Kit
  • Kompatibilitet: Passer til Reverb sadelpinde
  • 2 stk. plastiksprøjter
  • 2 stk. rør med fittings
  • 1 stjerneskruetrækker T10/T25
  • 1 højkvalitets suspension olie - 120 ml.

Kvalitetsniveau
Kit’et er fremstillet af RockShox selv, hvorfor du kan vide dig sikker på, at det vil fungere optimalt til din Reverb sadelpind. Dertil medfølger alt det nødvendige udstyr, så du kan justere korrekt på din sadelpind og hydraulikken i denne. Der findes ikke bedre værktøjssæt på markedet, hvis du skal arbejde på en Reverb sadelpind.

Vedligeholdelse
Husk altid at tørre skruetrækkere af efter brug og sørg for, at sprøjterne fungerer optimalt, så du ikke oplever problemer med hydraulikken i din Reverb sadelpind. I pakken medfølger ligeledes en vejledning til anvendelse af værktøjet, som kan være god at bruge i hvert fald første gang.

EAN: 710845741883

02-09-2019
Sættet er blevet benyttet til bleed ifm. montering af en 1X til reverb (hvor den ene slange udskftes med den der følger med 1X'en). Det er ikke så svært at bruge, men en god ide at se youtube videoen til Rockshox først (jeg skrev også ned notater som jeg kunne kikke på m sekvens, antal rep., og til hvilke Nm skruer skal spændes).