2 anmeldelser
Her får du et flot italiensk designet etui fra Vittoria, der er perfekt til opbevaring af lappegrej, multiværktøj eller til opbevaring af penge. Etuiet passer i en almindelig flaskeholder. Vittoria Etuiet er nærmest uundværli…
Læs mere
Vejl.: 135,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du et flot italiensk designet etui fra Vittoria, der er perfekt til opbevaring af lappegrej, multiværktøj eller til opbevaring af penge. Etuiet passer i en almindelig flaskeholder. Vittoria Etuiet er nærmest uundværlig, når du skal på tur og mangler sikker opbevaring til dine småting. 

Anvendelse
Dette smarte etui er designet til at passe ned i flaskeholderen på din cykel. Etuiet passer i langt de fleste typer af flaskeholdere. I etuiet kan du  opbevare mange forskellige ting, så som lappegrej, ekstra slange, værktøj eller mobiltelefon. Den er lukket med lynlås så de opbevarende genstande er sikkert placeret under cykelturen.

Specifikationer

  • Vittoria Etui for slanger og lappegrej mm
  • Passer i standard flaskeholdere
  • Lukkes med lynlås

Kvalitetsniveau
Når du køber et produkt fra Vittoria kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet. Denne holder er lavet af et slidstærk materiale, og kan nemt åbnes og lukkes med en lynlås. Designet er fikst og passer perfekt til de mest anvendte typer af flaskeholdere på det skandinaviske marked. 

Vedligeholdelse
Etuiet kræver ingen vedligeholdelse. Du kan tørre det over med en fugtig klud efter behov.

EAN: 641740206408

04-03-2019
Godt alternativ til værktøjstaske under saddelen.
05-11-2018