Varenummer: 0695-62

Stabilisator til cykler


 
159 DKK / STK
127,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Til montering mellem stel og forgaffel. Passer til rørdiameter 28 - 62 mm.

  Denne stabilisator forhindrer at cyklens styr og kurv drejer rund til siden når cyklen stilles på støtteben og du undgår at cyklen dermed vælter.

  Stabilisatoren er med ringfjeder som stabilisering.

  Stabilisatoren monteres på forgaflen lige over forhjulet og på cyklens skrå rør, som går mellem krank og kronrør. Stabilisatoren passer til en rør diameter på mellem 28 - 62 mm.

   

 • Brand Diverse
  Produkt Tilbehør
  EAN 4021834695053
 • Flemming T.

  Nærmest umulig at montere. Vejledningen er håbløs og viser mange forskellige modeller, som gør forvirringen total. Illustrationerne er mangelfulde.

  René H.

  Produktet er nemt at monterer og kan justeres så det passer på næsten alle cykler. Monterede et sæt på en cykel med et stel som ikke er lavet af runde rør og det skabte ingen problemer.

  Birthe L.

  Fungerer godt

  Carsten S.

  Fungerer helt som forventet

  niels C.

  som altid kvalitetsdele og super betjening og fremsendelse så i er fantastiske. Jeg har handlet med jer mindst 15 gange, så jeg ve hvad det drejer sig om. Super Niels Chr. Poulsen

  Sven M.

  Jeg giver Lars S. ret. Heldigvis var der på min cykel et gevindhul, hvori jeg kunne skrue øjebolten i og hægte fjederen på og derefter på beslaget på forgaflen. Meget dyrt for en øjebolt, en fjeder, et vinkelbeslag med bolt og møtrik. Men det virker.

  lars S.

  Dårlig instruktion beskrivelse og jeg har svært ved at se at den skal kunne tåle denne belastning som fjederen nu engang giver, uden at rykke sig. Jeg tror i selv skal prøve produktet af, jeg kunne ikke få den til at virke, så jeg brugte blot fjederen og lavede min egen løsning.

  Frans M.

  Jeg modtog hurtigt den vare jeg havde bestilt

  Bjørn K.

  God kvalitet, men dog dyr i forhold til den simple funktion. Besværlig at montere, men fungerer godt når den sidder der.

  Erling H.

  fin

 • 0695-62.pdf 122.00 Kb