Smart styradapter fra KLICKfix, der er designet specielt til el-cykler. Styradapteren er lavet til ekstra brede styr, og passer derfor perfekt til el cykler, da der tit her er monteret et display på midten af styret. Adaptere…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 228,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Smart styradapter fra KLICKfix, der er designet specielt til el-cykler. Styradapteren er lavet til ekstra brede styr, og passer derfor perfekt til el cykler, da der tit her er monteret et display på midten af styret. Adapteren er 22 mm, hvilket er længere end KLICKfixs normale styradaptere. Denne styradapter kommer med et spændebånd til styr i størrelsen, 22-26 mm, og et oversize spændebånd med en styrdiamer på 31,8 mm. 

Anvendelse
Styradapter fra KLICKfix, designet til el-cykler, henvender sig til personer med ønsket om, at have ekstra udstyr monteret på sin el-cykel. Du kan derved få alle de lækre kurver og tasker monteret på din el-cykel med dette beslag. Denne styradapter fra KLICKfix passer til alle cykler med Bosch elsystem.

Specifikationer

  • Styradapter til E-bike
  • Max. belastning: 7 kg
  • Passer til alle KLICKfix tasker, kurve m.m.
  • Passer til styr: 22-26 mm og 31,8 mm Ø.
  • Til montering på styret
  • Uden lås
  • Invendig afstand mellem bespænding: 78 mm
  • Udvendig mål: 110 mm

Montering
Styradapteren er nem at montere, da man blot skal trykke de to håndtag på styret, og derefter montere den egentlige styradapter. For at sætte adapteren fast, skrues skruer ind i adapter, hvorefter en stålwire sættes omkring styret og ind i hullerne bagfra. Skruerne efterspændes derefter.

Kvalitetsniveau
KLICKfix sætter en høj standard for tilbehør til cykler, og har gjort det i mange år. Firmaet er benyttet af alle professionelle cykelmekanikere verden over. Mærket forsøger at kombinere funktionalitet og komfort på højt niveau, så det bedste produkt fås.

Vedligeholdelse
Denne styradapter kræver ikke stor vedligeholdelse. Skruerne bør efterspændes efter noget tid, så styradapteren sidder ordentligt fast. En våd klud kan være nyttig ved skidt og snavs.

 

EAN: 4030572103225

Ingen anmeldelser af dette produkt.