Dette er et cover til hjelmen, som hindrer at der kommer regn, hagl, sne eller slud ind til din hovedbund, og dermed undgår du ubehagelige, isnende fornemmelser på en uvejrsdag. Herudover er coveret med til at øge sikkerheden…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette er et cover til hjelmen, som hindrer at der kommer regn, hagl, sne eller slud ind til din hovedbund, og dermed undgår du ubehagelige, isnende fornemmelser på en uvejrsdag. Herudover er coveret med til at øge sikkerheden for føreren af cyklen via dens refleksive egenskaber.

Anvendelse
Hjelmcoveret er lavet i vandtæt materiale, der giver fuld dækning af hjelmen. Elastikken i løbegangen sikrer perfekt pasform på flere typer af hjelme. Vinden blokeres og holder også regn og sne ude for at øge komforten under cykling i koldt og vådt vejr. Hjelmcoveret er udstyret med reflekterende logoer for øget synlighed i mørke eller svagt lys.

Specifikationer

  • Høj synlighed og sikkerhedsreflekser
  • Vand- og vindtæt materiale
  • Tapede syninger
  • Vægt: 34 gram
  • Onesize: maksimalt 90 cm i omkreds, men kan strammes ind til at passe til det, man ønsker

Kvalitetsniveau
Hjelmcoveret er fremstillet i 95% polyester og 5% nylon, som er ekstremt holdbart og sikrer en lang levetid.

Vedligeholdelse
Hjelmcoveret kan vaskes i maskine og bør vaskes med tøj af samme farve. Hjelmcoveret må ikke tørretumbles eller stryges, men tørrer rigtig hurtigt på en snor.

EAN: 5708486110927

Ingen anmeldelser af dette produkt.