Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Stilrent og reflekterende regnslag til din cykelhjelm fra Abus, så hovedet kan forblive tørt igennem hele cykelturen. Regnslaget er lavet af et vandtæt materiale, så vandet ikke kommer til at genere, …
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 129,00 Før 119,00
DKK 111,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Stilrent og reflekterende regnslag til din cykelhjelm fra Abus, så hovedet kan forblive tørt igennem hele cykelturen. Regnslaget er lavet af et vandtæt materiale, så vandet ikke kommer til at genere, mens materialet også er lavet i en stilren, sort farve. Regnslaget holder dig også sikker i trafikken med store reflekser på siden, så du ikke kan undgå at være synlig ved færdsel i trafikken. En elastiktilpasning sørger desuden for, at en god pasform fås.

Anvendelse
Dette regnslag fra Abus sørger for et tørt hoved og en øget synlighed i trafikken. Regnslaget er dermed meget universelt, og kan benyttes af alle cykelhjelme.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vandtæt
  • Store reflekser for bedre synlighed
  • Elastikbånd i kanten for god tilpasning 

Kvalitetsniveau
Abus holder sikkerheden oppe med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet også er højt prioriteret. Dette har givet Abus en dominerende plads på det internationale marked, hvor produkterne er blevet benyttet af amatører og professionelle i årevis. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen vedligeholdelse af dette produkt, men man kan med fordelt tørre regnslaget over meden fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.