Denne kadencesensor er kompatibel med alle Mavic Wintech cykelcomputere. Den lille smarte sensor, er integreret i et praktisk ankelbånd, uden generende ledninger og monteringsudstyr. En kadencesensor kan måle hvor…
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2020
Vejl.: 519,00 Før 149,00
DKK 29,80
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne kadencesensor er kompatibel med alle Mavic Wintech cykelcomputere. Den lille smarte sensor, er integreret i et praktisk ankelbånd, uden generende ledninger og monteringsudstyr. En kadencesensor kan måle hvor mange pedalomdrejninger du tager i minuttet og sørger for den mest optimale cykeltræning.   

Anvendelse
Mavic Smart kadancesensor kan anvendes med din Mavic Wintech cykelcomputer. Før sensoren tages i brug, skal den digital synkroniseres. Dette sørger for kommunikationen til computeren og står nærmere beskrevet i quick start guiden.

Specifikationer

  • Kadence sensor
  • Trådløs
  • Wireless digital transmission 2.4 GHz
  • Elastisk ankelbånd
  • CR 2032 batteri
  • Quick start guide

Montering
Det elastiske og åndbare ankelbånd placeres over strømpekanten på din ene ankel.

Kvalitetsniveau
Mavic viser sig frem med dette produkt, hvilket også i mange år har været gældende hos Mavic, der er blevet set i professionelle sammenhænge i mange år. Her er komfort og funktionalitet blevet en fast del af produktion, der kommet igennem solide materialer og innovative teknologier. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Mavic.

Vedligeholdelse
CR 2032 batteriet har en levetid på 12-24 måneder, alt efter anvendelse. Ved batteriskift foretages digital synkronisering igen.

EAN: 801634712464

Ingen anmeldelser af dette produkt.