Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Mavic hometrainer kit er en flytbar hastighedssensor til din Wintech cykelcomputer. Sensor samt computer er begge udstyret med den berømte WIN-teknologi, hvilket sikrer dig en præcis og pålidelig hastigheds…
Læs mere
Vejl.: 329,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Mavic hometrainer kit er en flytbar hastighedssensor til din Wintech cykelcomputer. Sensor samt computer er begge udstyret med den berømte WIN-teknologi, hvilket sikrer dig en præcis og pålidelig hastighedsmåling, hjemme på din hometrainer.

Anvendelse
Mavic hometrainer kit kan anvendes til Wintech HR 07 og Wintech FS. Før sensoren kan tages i brug, skal der foretages en digital synkronisering til din cykelcomputer. Dette er nødvendighed, da enhederne ellers ikke vil kommunikere. Når sensoren er synkroniseret, kan cykelcomputeren hurtigt tilkobles din hometrainer og finde opsætningen i computerdatabasen.   

Specifikationer

  • Model: Hometrainer kit 09
  • Passer til: Mavic cykelcomputer
  • Monteringsvejledning
  • CR2032 batteri
  • Hjulmagnet
  • Trådløs digital 2,4 GHz datatransmission

Montering
Hometrainer sensoren monteres lodret på en af cyklens bagstænger, jo tættere på fælgen jo bedre. Derefter spændes elastikken grundigt, således der ikke er mulighed for, at den bliver fanget i hjulet under kørsel. Til sidst placeres magneten på en eger, med en afstand på 5-10 mm til selve sensoren.

Kvalitetsniveau
Mavic har i mange år vist, at de kan levere kvalitetsstemte produkter til markedet. Dette sker igennem komfort og funktionalitet i produkterne, hvor solide materialer og sikre teknologier bliver benyttet til at skabe dette høje kvalitetsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Mavic.

Vedligeholdelse
Ved rengøring anbefales det at bruge lidt lunken vand og en tør klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.