Varenummer: J301

Bagagestrop dobbelt med metal krog


.
75 DKK / STK
60 DKK ekskl. moms
 •  
 • Elastikstrop til bagagebærer.

  Længde slap 50 cm

  Længde strakt 90 cm

   

 • Brand Diverse
  Produkt Bagagestrop
  EAN 8712864804633
 • Jesper H.

  Præcis den type elastik til bagagebæreren, som jeg ønskede, og den fungerer perfekt. Den kan strækkes langt og er derfor meget fleksibel i brug og holder godt på små såvel som store ting. Jeg kunne endda montere den på bagagebæreren på en cykel, der ikke tidligere havde haft en elastik, og dér virker den også fint. Det fungerer dog ikke nødvendigvis på alle bagagebærere, så tjek bagagebæreren først. Til dem der synes at elastikken skrider, så kan det skyldes at de har monteret den forkert, da der ikke følger monteringsvejledning med: Monteringen er *ikke* intuitiv, da de løse ender skal sættes ind i den modsatte side af midterbjælken, altså "bagfra" – modsat af hvad man umiddelbart tror. Når de indsættes sådan skabes den nødvendige vinkel ved belastning, der gør at man kun kan flytte midterbjælken, når der ikke er belastning, men at den sidder fast, når der er belastning.

  Aynur T.

  Fin strop - men passer desværre ikke til min cykel.

  Ivan J.

  God bagage strop,men elastikken kunne godt være kraftigere virker spinkel.

  Flemming K.

  Efter en lille misforståelse, så kom det meget hurtigt.

  Niels .

  Super bare i orden

  Paul-Erik S.

  Fin kvalitet Nem at montere Hurtig levering inden for 2 dage

  Henrik S.

  Er umiddelbart lidt lang til en standard bagagebærer, så man må finde en måde at fastgøre den på så den ikke er løs når man kører uden bagage. Jeg har ikke brugt den endnu, men kun monteret den, men den føles stærk og fleksibel.

  Anders T.

  ikke noget pjat her, den gør hvad den skal :-)

  Ghita E.

  Super bagagestrop og god pris og levering.

  Peter I.

  Nem at montere og regulere. Holder stabilt på bagagen.

  Michael B.

  Den er klart bedst med metal krog, men elastikken skrider lidt i den "lås" der skulle fastholde elastikken i den styrke man strammer ting fast på bagagebæren. Det hjælper lidt når man spænder høje ting fast, da vinklen i "låsen" så bedre fastholder elastikkens position

  Hanne B.

  Dejlig bagagestrop, men der mangler en anvisning på montering - helst en billedanvisning. Jeg fik hjælp af en veninde via tlf.

  Kenneth S.

  Kvaliteten virker fin til prisen, dog er den ikke helt så universel som jeg havde håbet på/var blevet lovet af kundeservice at den var. Den kan ikke helt anbefales til "Bagagebærer Alu til sadelpind" (http://www.cykelpartner.dk/bagagebaerer-alu-til-sadelpind_05034001.html). Her kan den ikke monteres helt hensigtsmæssigt og der er ikke rigtigt nogen steder krogen ordentligt kan sættes fast.

  Elly A.

  Nem at montere, når man lige læser instruktionen ;) Virker stærk og nemt at indstille længde på stroppen.

  Grigorios P.

  god kvalitet,næm at installere og hurtig levering..!!

  Dennis N.

  Ville være rart med en vejledning til montering. Men virker som ok kvalitet!

  Gitte E.

  Virker efter hensigten

 • J301.pdf 494.00 Kb