PROs Race Comfort styrbånd er lavet i et lækkert polyurethan- og microfibermateriale der ikke alene er strækbart men også slidstærkt. Styrbåndene giver dig et skridsikkert greb om dit styr under alle tænkelige vejrforhold, og…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

PROs Race Comfort styrbånd er lavet i et lækkert polyurethan- og microfibermateriale der ikke alene er strækbart men også slidstærkt. Styrbåndene giver dig et skridsikkert greb om dit styr under alle tænkelige vejrforhold, og så er de stødabsorberende. På bagsiden af stybråndet er der anvendt silikone, så det er nemt at udskifte båndene, der ligeledes ikke efterlader et klistret styr. Det sparer dig for en masse rengøring. 

Anvendelse
Styrbåndet passer til de racerstyr, der bliver anvendt på de fleste landevejscykler. Det kan naturligvis også bruges på andre typer af styr som erstatning for traditionelle håndtag. Bruger du styrbåndene på denne måde, bør du anvende 2 lag, så du får ekstra komfort og en større diameter at holde om. Hver rulle er lang nok til at dække alle styrstørrelser.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: polyurethan og microfiber 
  • Strækbar
  • Skridsikker overflade
  • Vandtæt
  • Svedafledende overflade
  • Afsluttende tape og styrpropper medfølger

Kvalitetsniveau
Materialet som dette Pro styrbånd er lavet af kan strækkes, hvilket gør det utrolig nemt at montere styrbåndet. Med til dette styrbånd følger der, den afsluttende tape og de styrpropper du måtte få brug for under monteringen. PROs Race Comfort-styrbånd holder længe, og når det bliver tid til at udskifte dem, gør deres silikonebagside arbejdet lettere for dig, da de ikke efterlader limrester og lignende tilbage på styret.

Vedligeholdelse
Styrbåndet bør med jævne mellemrum tørres over med en fugtig klud, da døde hudceller og snavs godt kan fjerne lidt af den gode skridsikkerhed.

 

EAN: 8717009351508

Ingen anmeldelser af dette produkt.