3 anmeldelser
BBB har udviklet dette BHT-01 styrbånd af højeste kvalitet, hvilket giver dig et skridsikkert og stødabsorberende greb. I modsætning til naturlig kork, har syntetisk kork en ensartet kvalitet hele vejen igennem uden svage pun…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

BBB har udviklet dette BHT-01 styrbånd af højeste kvalitet, hvilket giver dig et skridsikkert og stødabsorberende greb. I modsætning til naturlig kork, har syntetisk kork en ensartet kvalitet hele vejen igennem uden svage punkter. Hver rulle er lang nok til at dække alle styrstørrelser, og du kan være helt sikker på at dette styrbånd er vandtæt.

Anvendelse
Brug styrbåndet til at forbedre dit greb om styret, da båndet giver dig en skridsikker og svedafledende overflade.

Specifikationer

  • Farve: Vælg mellem hvid- og sort kork
  • Materiale: Syntetisk kork
  • Strækbar
  • Skridsikker overflade
  • Vandtæt
  • Svedafledende overflade
  • Afsluttende tape og styrpropper medfølger

Kvalitetsniveau
Materialet styrbåndet fra BBB er lavet af kan strækkes, hvilket gør det utrolig nemt at påføre. Med til dette styrbånd følger der afsluttende tape og styrpropper, og du kan vælge mellem sort og hvid. BHT-01 styrbåndet holder længe, og giver dig et fantastisk greb uanset om du kører MTB eller race.

Vedligeholdelse
Styrbåndet bør tørres over med en fugtig klud, da døde hudceller og snavs godt kan fjerne lidt af den gode skridsikkerhed.

 

Tilgængelige varianter

Hvid, Sort

15-12-2018
Helt gedigent styrbånd til en ok pris
02-08-2018
Super Styrbånd. Men på hjemmesiden stod der ikke noget om at der var 2 ruller i pakken - så nu har jeg nok til lang tid!😎
22-06-2017
Fin vare til prisen. Hurtig levering