PRO har med Sport Control TEAM leveret et godt styrbånd, lavet af et kraftigt EVA-materiale. For at give dig bedre stødabsorbering og komfort, er styrbåndet blevet forsynet med et ekstra gel-lag, der samtidig er med til at gi…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PRO har med Sport Control TEAM leveret et godt styrbånd, lavet af et kraftigt EVA-materiale. For at give dig bedre stødabsorbering og komfort, er styrbåndet blevet forsynet med et ekstra gel-lag, der samtidig er med til at give dig et behageligt greb om styret og er skånsomt mod håndfladen. På styrbåndets bagside er et lag af silikone med til at gøre det nemt at skifte båndet efter behov. Silikonelaget efterlader nemlig ikke et klistret lag på styret, og sparer dig dermed for en masse rengøring.

Anvendelse
PRO har udviklet dette styrbånd, så det passer perfekt til de styr, der er mest almindelige på de fleste landevejscykler. Ønsker du at bruge styrbåndet på andre styrtyper kan du naturligvis også gøre det. Hvis du bruger styrbåndet som erstating for traditionelle håndtag, anbefaler vi, at du lægger et dobbelt-lag for at få den bedst mulige komfort og en større diameter at holde om. Hver rulle er lang nok til at dække alle styrstørrelser.

Specifikationer

  • Farve: Sort med sort logo
  • Materiale: EVA (Ethylen-vinylacetat)
  • Strækbar
  • Stødabsorberende
  • Vandtæt
  • Svedafledende overflade
  • Afsluttende tape og styrpropper medfølger

Kvalitetsniveau
Materialet som dette Pro styrbånd er lavet af kan strækkes, hvilket gør det utrolig nemt at påføre. Med til dette styrbånd følger der afsluttende tape og styrpropper og du kan vælge mellem flere farver. Pro sport control TEAM styrbånd holder længe, og er med sin silicone bagside utrolig let at udskifte uden det efterlader limrester og lignende tilbage på styret.

Vedligeholdelse
Styrbåndet bør tørres over med en fugtig klud, da døde hudceller og snavs godt kan fjerne lidt af den gode skridsikkerhed.

 

EAN: 8717009377621

Ingen anmeldelser af dette produkt.