Sport Control TEAM er et slidstærkt og holdbart styrbånd fra PRO. Det er lavet af et kraftigt EVA-materiale forsynet med et ekstra gel-lag der forbedrer din komfort og giver dig et behageligt og stødabsorberende greb samtidig…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Sport Control TEAM er et slidstærkt og holdbart styrbånd fra PRO. Det er lavet af et kraftigt EVA-materiale forsynet med et ekstra gel-lag der forbedrer din komfort og giver dig et behageligt og stødabsorberende greb samtidig med at det er skånsomt mod håndfladen. Bag på styrbåndet er der et lag af silikone, der gør det nemt for dig at udskifte styrbåndet, da silikonelaget ikke efterlader klister, der først skal fjernes.

Anvendelse
Styrbåndet fra PRO er designet til at passe til de styrtyper, der oftest bliver anvendt på landevejscykler. Du kan naturligvis også benytte styrbåndet i stedet for traditionelle håndtag på andre former for styr. Hvis du gør det, bør du bruge to lag for at få den bedst mulige komfort og en større diameter at holde om. Hver rulle er lang nok til at dække alle styrstørrelser.

Specifikationer

  • Farve: Sort med hvidt logo
  • Materiale: EVA (Ethylen-vinylacetat)
  • Strækbar
  • Stødabsorberende
  • Vandtæt
  • Svedafledende overflade
  • Afsluttende tape og styrpropper medfølger

Kvalitetsniveau
Materialet som dette Pro styrbånd er lavet af kan strækkes, hvilket gør det utrolig nemt at påføre. Med til dette styrbånd følger der afsluttende tape og styrpropper og du kan vælge mellem flere farver. Pro sport control TEAM styrbånd holder længe, og er med sin silicone bagside utrolig let at udskifte uden det efterlader limrester og lignende tilbage på styret.

Vedligeholdelse
Styrbåndet bør tørres over med en fugtig klud, da døde hudceller og snavs godt kan fjerne lidt af den gode skridsikkerhed.

 

EAN: 8717009377638

Ingen anmeldelser af dette produkt.