1 anmeldelser
GripGrab No-show sokken er en yderst komfortabel og åndbar sok, som er fremstillet af coolmax materialer. Cykelstrømpen er særlig velegnet til spinning eller andre indendørsaktiviteter. Gripgrab strømpen har mesh paneler, hvi…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

GripGrab No-show sokken er en yderst komfortabel og åndbar sok, som er fremstillet af coolmax materialer. Cykelstrømpen er særlig velegnet til spinning eller andre indendørsaktiviteter. Gripgrab strømpen har mesh paneler, hvilket vil sige, at du er sikret en høj åndbarhed samt støtte ved den bagerste del mod akillesenen, samtidig med at den hindrer strømpen i at falde ned. Desuden har sokken en no-show profil, hvilket gør at den holdes fri af anklen.

Anvendelse
Sokken er særlig velegnet til brug i varme omgivelser, deriblandt spinning, da sokken har mesh paneler, som gør, at der sikres en god åndbarhed, desuden aflastes akillesenen på grund af den bagerste støtte.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Let coolmax materiale
  • Luftige mesh zoner, som sikrer en god åndbarhed
  • No-show profil
  • Materialer: 40% acrylic, 29% polyester, 20% nylon, 7% bomuld, 4% polyurethane

Kvalitetsniveau
Sokken har mesh paneler, hvilket giver en høj åndbarhed og aflaster achillesenen ved hjælp af den bagerste støtte. Desuden er sokken fremstillet af coolmax materialer.

Vedligeholdelse
Strømperne må gerne maskinvaskes dog uden blegemiddel, derudover må strømperne ikke tørretumbles.

13-01-2019
God strømpe, fødderne bliver ikke så varme