4 anmeldelser
En god oplevelse og tryghed kan gives til dit barn med disse støttehjul, hvor det kan blive en god oplevelse at skulle lære at færdes og cykle på cyklen. Støttehjulene er lavet med robuste materialer og stabile stativer. Derm…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

En god oplevelse og tryghed kan gives til dit barn med disse støttehjul, hvor det kan blive en god oplevelse at skulle lære at færdes og cykle på cyklen. Støttehjulene er lavet med robuste materialer og stabile stativer. Dermed gives der også en lang holdbarhed, hvor de desuden kan passe med de fleste cykler.

Anvendelse
Disse støttehjul fra Poit tilbyder den rette komfort og funktionalitet til dit barns cykel, så det bliver nemt og sikkert at skulle lære at cykle. Støttehjulene kan anvendes til cykler af størrelsen af 14" og 16".

Specifikationer

  • PVC hjul og metal stiver.
  • Universal støttehjul som passer til cykler i størrelse 14" og 16" hjul.
  • Støtte stiverne er i galvaniseret stål.
  • Diameter på støttehjulene 10cm
  • Passer ikke til Puky cykler

Montering
Disse støttehjul kan nemt monteres med de medfølgende komponenter, hvor man kan bruge en unbrakonøgle til selve monteringen.

Kvalitetsniveau
Point er mærket, der kan tilbyde brugeren en stor komfort med sin brede vifte af funktionelle produkter. Dermed kan hverdagens problemer og mangler med cyklen nemt løses til en god pris. Dette har givet dem et godt ry og godt således, at kunden kan være tryg ved køb af produkter fra Point.

Vedligeholdelse
Disse støttehjul kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det er desuden godt, hvis man giver gevindene lidt syrefri olie og efterspænder møtrikkerne efter noget tid.

EAN: 4016232042929

07-07-2019
Super hurtig med levering
29-05-2019
Vi er meget skuffet over produktet, som mod forventning ikke passede til vores børne cykler. Så de røg lige i skraldespanden i ren irritation.
01-11-2013
ok
12-08-2013
Passer fint til vores 14" cykel, gode stabile. Vh alex