10 anmeldelser
Spanninga Libra, også kaldet "Batavus støtteben" er et de støtteben på markedet, der får din cykel til at stå mest stabilt. Det kan lade sig gøre da støtteben sidder i s&ael…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Spanninga Libra, også kaldet "Batavus støtteben" er et de støtteben på markedet, der får din cykel til at stå mest stabilt. Det kan lade sig gøre da støtteben sidder i særligt designet slæde der gør støttebenets vinkel meget større end vinklen på andre støtteben. Cykler med et Spanninga Libra støtteben har større afstand fra hjulene og ud til støttebenet, hvilket gør at cyklen ikke så let vælter. Betegnelsen "Batavus støttenben" er opstået, da Batavus i mange år har været det eneste cykelmærke på det danske marked, der har benyttet disse gode Spanninga støtteben som standard på deres cykler.

Anvendelse
Libra fra Spanninga tilbyder en stor komfort og stabilitet til cyklen således, at cyklen nemt kan blive holdt oppe af støttebenet. Støttebenet kan anvendes på cykler i størrelsen mellem 24- og 28". Montering af denne bliver desuden nemt, da der medfølger bolte til montering.

Specifikationer:

  • Farve: Sort.
  • Passer til cykler mellem 24 og 28" (700c)
  • Maks. belastning 40 kg.
  • Bolt til montering medfølger (10 x 20 mm).
  • Kontakt flade til stel: 30 x 52 mm.

Montering
Støttebenet er beregnet montering på cyklens påsvejset beslag, lige bag krankboksen, der skal bruges en 8 mm unbrakonøgle til at spænde bolten med. Vi anbefaler at smøre boltens gevind med fedt inden montering, det er også en god ide give støttebenets bevægelige dele fedt.
Længden på støttebenet justeres ved holde den sølvfarvede knap nede (knappen er placeret på bagsiden af støttebenet) derefter kan den nederste del af støttebenet reguleres op og ned, når den korrekte position er fundet slippes knappen.

Kvalitetsniveau
Spanninga har i mange år vist sig som et solidt og kvalitetsstemt mærke, hvor komfort og funktionalitet har været implementeret i alle deres produkter. Dette har haft grobund i et fokus på solide materialer og innovative teknologier, der har kunne tilfredsstille kunden. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Spanninga.

Vedligeholdelse
Dette støtteben kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være ideelt, hvis man efterspænder boltene efter et stykke tid.

EAN: 8715117012571

05-02-2019
10-12-2018
Super godt støtteben
23-08-2018
Et støtteben der virkelig støtter cyklen! Det er så godt som umuligt at vælte cyklen, selv om den er fuldt læsset. Ideelt til tur- og indkøbscyklen.
15-08-2018
07-06-2018
Nem at sætte på cyklen. Og den justerbare funktion fungerer også perfekt.
28-08-2017
Hej. Den er og bare i orden og den virker som den skal og der er bare ikke noget at komme efter, og ønsker Jer alle sammen en rigtig dejlig dag. På forhånd tak. Med venlig hilsen Jan.
10-01-2017
Rigtig god støttefod - nem at montere når du først har fået den gamle af.
21-11-2016
alt for langt til en 24" cyckel.
23-03-2015
støttebenet er godt nok, men skruen til at montere det med er for kort.
04-02-2015
Næsten slut med en cykel der vælter, brugt på Batavus i mange år med succes, fordi det kan skydes langt ud for optimal støtte.