Muc-Off Frame Protection Kit er med til at beskytte din cykelramme og samtidig vise din personlige stil. For cykelentusiaster er det vigtigt at have en cykel, der både ser godt ud og er beskyttet mod ridser og skrammer. Med M…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Muc-Off Frame Protection Kit er med til at beskytte din cykelramme og samtidig vise din personlige stil. For cykelentusiaster er det vigtigt at have en cykel, der både ser godt ud og er beskyttet mod ridser og skrammer. Med Muc-Off Frame Protection Kit kan du gøre begge dele på samme tid.

Dette kit indeholder alt, hvad du har brug for til at beskytte din cykelramme mod ridser og skrammer, herunder 2x store og 4x små rammebeskyttere, der er designet til at passe til DH, Endura og Trail cykler. Disse stelbeskyttere er lavet af et højkvalitet Cube-Tec materiale, der er ekstra holdbart og slidstærkt, og de giver også din cykel en personlig og unik stil med et flot mønster.

Muc-Off Frame Protection Kit giver din cykel en ultra hårdfør beskyttelse mod ridser og skrammer, så du kan køre i fuld fart på både downhill, enduro og trail. Så vil have en sej og beskyttende rammebeskytter med en personlig stil, så er Muc-Off Frame Protection Kit det perfekte valg for dig.

Køb det i dag, og giv din cykel den beskyttelse og stil, den fortjener.

Specifikationer 

  • Muc-Off Protector Kit
  • Farve: Vælg iblandt flere, forskellige mønstre
  • Stelbeskytter 
  • Passer til DH, Endura og Trail cykler
  • Ultra-Tough Cube-Tec beskyttelse 
  • Beskytter mod ridser og skrammer

Tilgængelige varianter

Dødningehoved, Kamoflage, Klar, Lyn, Mat, Punk

Ingen anmeldelser af dette produkt.