10 anmeldelser
Skærmsæt i topklasse til børnemountainbikes, som indtil i dag kun har været tilgængelig for voksne. Skærmsættet kommer med multijusterbare skærme således, at man nemt og …
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 129,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Skærmsæt i topklasse til børnemountainbikes, som indtil i dag kun har været tilgængelig for voksne. Skærmsættet kommer med multijusterbare skærme således, at man nemt og komfortabelt kan tilpasse dem efter behov. Skærmene er lavet i hårdt og robust plast med en bredde, der kan yde en god beskyttelse mod skidt og snavs til cyklen.

Anvendelse
Dette skærmsæt fra SKS giver gode forudsætninger for en optimal og ordentlig beskyttelse af din cykel. Skærmsættet henvender sig til cykler med en hjulstørrelse på 20-24", hvor det kan være funktionelt og komfortabelt. Skærmen er multijusterbar så den passer på 20 - 24" mountainbikes. Forskærme kan sidde på både affjedret og stive forgafler. Bagskærmen monteres på sadelpinden.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Hård plast
  • Vægt: 205 gram
  • Beslag og skruer til montering medfølger

Montering
Monteringen af dette skærmsæt kan ske blot med de medfølgende beslag og skruer, der først og fremmest skal bruges til montering på forgaflen, hvor skærmen monteres oppe under gaflen. Bagerste skærm monteres blot ved en justering med din unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
SKS har mange års erfaring med udvikling af produkter til en optimal pris, hvor komfort og funktionalitet er samlet i en god kombination. Mærket benytter sig af solide materialer og smarte designs, der kan yde kompatibilitet for alle typer af niveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelsen af dette skærmsæt skal ikke fylde, men kan blot indeholde, at man tørrer sættet over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være optimalt, at man efterspænder gevindene efter noget tid for en ordentlig stabilitet.

EAN: 4002556168056

16-01-2018
Rigtig god kvalitet - relativ let at montere - dog kunne instruktionen være en anelse mere pædagogisk.
21-11-2017
Rigtigt fint skærmsæt til børnenes MTB. Kan indstilles i alle vinkler- sådan at baglygten også kan ses når skærmene er på.
02-09-2017
Passede perfekt til knægtens 24" cykel. De er af god kvalitet. Og mulighed for indstillinger på flere måder. Kan anbefales Havde skærmene allerede dagen efter bestilling.
16-11-2016
Rigtig nem at montere og sidder fint på cyklen
20-12-2015
skærmsæt købt til bmx. Bagskærm passede kun rundt om saddelpind med hjemmelavet indlæg (er saddelpind ekstra tynd på bmx??). Forreste del af forskærm kunne ikke sættes på pga. bmx'ens lidt specielle forbremse design, men bagerste del kunne fint monteres. Virker fint på trods af at forreste del mangler. Monteringen virker solid og materialerne er god kvalitet. Der medfølger skruer/bolte til montering.
29-05-2015
Tak! Det var en god oplevelse.
30-04-2015
Nem nok at installere, virker some lovet. Sønnen kan li den. Enough said!
24-10-2014
Perfekt skærm sæt. Perfekt fordi det er meget fleksibelt, hvilket var vigtig i forhold til min søns cykel, som havde fået monteret ultra store dæk på, og der var ikke plads til at montere standard forskærm på. :-) Forskærme her består af to dele, der kan påmonteres forskelligt og relativt uafhængigt af hinanden. Forsendelse var hurtig og uden problemer.
04-05-2014
Meget fleksible ifht. montage.
08-04-2013
Passer super godt, til knægtens mtb 20" og nemme at sætte på