Denne version af PROs glimrende Griffon-sadel er utroligt robust, mens samtidig let. Herresadlen er nemlig lavet med et understel i rustfri stål, mens sadlens underside er lavet med en base af glasfiber, hvilket øger stivhede…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne version af PROs glimrende Griffon-sadel er utroligt robust, mens samtidig let. Herresadlen er nemlig lavet med et understel i rustfri stål, mens sadlens underside er lavet med en base af glasfiber, hvilket øger stivheden i konstruktionen, samtidig med at den samlede vægt holdes nede. Overdelen er polstret med stødabsorberende gel, så du får en blød og behagelig kørekomfort. Langs sadlens midte er der udskåret en air flow ventilationskanal, hvilket yderligere forbedrer komforten, idet kanalen modvirker ømme haleben og hjælper på blodcirkulationen, så baller og lår ikke begynder at sove under lange cykelture.

Anvendelse
PROs designere har udviklet Griffon Gel-sadlen, med henblik på, at den skal kunne bruges på alle former for racer- og sportscykler samt mountainbikes. Sadlen findes i flere versioner, med varierende bredde, så du kan finde den, der giver netop dig optimal komfort og støtte.

Specifikationer

  • Farve/design: Sort
  • Vægt: ca. 212 gram
  • Model: Herre
  • Form: Let buet form set tværs over siddepositionen og langsgående kanal i midten af sadlen
  • Fleksibiliteten er stødabsorberende
  • Bredde: 142mm eller 152mm
  • Understel: Rustfri stål som er stærk og har en lang levetid
  • Rail: 7 x 7 mm
  • Til fremoverbøjet siddestilling

Montering
Sadlen er udviklet med runde rør som understel, og sadlen passer til alle typer sadelpinde med slæde bespændingsform, som findes på langt de fleste cykler i dag.

Kvalitetsniveau
PRO er leverandør af sadler til de professionelle cykelryttere. PRO sadler er absolut i topkvalitet og et sikkert valg.

Vedligeholdelse
Vi vil ikke anbefale nogen stor vedligeholdelse af denne sadel, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden anbefales, at man efterspænder bespændingen ved lejlighed.

Tilgængelige varianter

142 mm, 152 mm

Ingen anmeldelser af dette produkt.