BBB Lightlever er en let udgave af en sadelrørsklampe, og det bruges til at spænde sadelpinden fast i cykelstellet. Denne model er med hurtigbespænding, således at du kan justere sadelhøjden uden brug af værktøj. AnvendelseDe…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

BBB Lightlever er en let udgave af en sadelrørsklampe, og det bruges til at spænde sadelpinden fast i cykelstellet. Denne model er med hurtigbespænding, således at du kan justere sadelhøjden uden brug af værktøj.

Anvendelse
Denne model er beregnet til cykler der anvender carbon eller aluminiums sadelpinde. Sadelrørsklampen findes i to størrelser, som er 31,8 mm. og 34,9 mm. Du bør bemærke at stelrøret skal have en diameter på en af disse størrelser, for at spændebåndet/sadelrørsklampen kan anvendes.

Specifikationer

  • Model: BBB  BSP-86 Lightlever
  • Materiale: Aluminiums klampe samt greb
  • Bruges til carbon og aluminiums sadelpinde
  • Passer til montering på sadelrør på 31,8 eller 34,9mm i diameter
  • Spændebåndet er med hurtigbespænding og betjenes uden brug af værktøj
  • Farve: Sort
  • Vægt: Ca. 31 gram

Montering
Sørg for at åbningen i denne klampe sidder ud for åbningen i sadelrøret på cyklen. Du bør være opmærksom på, at den ikke skrider rundt, når den spændes, og samtidig bør du også bemærke at der ikke skal bruges værktøj til montering.

Kvalitetetsniveau
BBB BSP-86 er produceret i aluminium type 6061 T6, som er hærdet aluminiumslegering med meget stor styrke.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at de bevægelige dele smøres med et par dråber olie, således at hurtigbespændingen ikke sætter sig fast. Vi anbefaler intervalsmørring efter behov eller 3-4 gange om året.

Tilgængelige varianter

Ø31,8 mm, Ø34,9 mm

Ingen anmeldelser af dette produkt.