2 anmeldelser
Denne super fede ringeklokke fra Basil har et lækkert retro-look, som vil klæde enhver citybike eller shoppingbike. Toppen af ringeklokken er fremstillet i aluminium. Ringeklokker er et must på alle cykler, så hvorfor ikke kø…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne super fede ringeklokke fra Basil har et lækkert retro-look, som vil klæde enhver citybike eller shoppingbike. Toppen af ringeklokken er fremstillet i aluminium. Ringeklokker er et must på alle cykler, så hvorfor ikke køre med stil og vælge denne lækre retroklokke.

Anvendelse
Basil ringeklokken passer til alle typer cykler, og det stilrene design vil opfriske ethvert look. Ydermere har ringeklokken en rigtig god lyd, så du kan være sikker på at blive hørt, når du benytter den.

Specifikationer

  • Type: Portland ringeklokke
  • Farve: Messing
  • Materiale: Toppen er i aluminium og resten er lavet i stål
  • Diameter: 57 mm
  • Passer til styr med diameter på 21-24 mm
  • Vægt ca. 60 gram

Montering
Ringeklokken skal monteres på cyklens styr og passer til et styr med en diameter på 21-24 mm. Til montering kan der anvendes en skruetrækker med lige eller kryds kærv. Det er vigtigt, at du husker at efterspænde monteringsskruerne, når cyklen har været anvendt nogle gange.

Kvalitetsniveau
Basil efterlader intet til tilfældighederne med deres produkter, hvor et stilrent design bliver kombineret med en høj funktionalitet. Denne pragmatik blandet med æstetik giver netop de flotte og holdbare produkter, Basil er kendt. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Basil.

Vedligeholdelse
Denne ringeklokke kræver som mange andre ringeklokker ingen vedligeholdelse udover rengøring.

EAN: 8715019504211

15-04-2019
Det flot ringklokke sjov en gode sevice hurtig levert
08-05-2017
Kan man mon anmelde en ringeklokke "negativt"? Ding-Dong ... Fjing- Fjong ...her kommer jeg! :-)