Med dette Bike Care Essentials Kit fra Muc-Off bliver vedligeholdelse af din cykel en fornøjelse. Dette er den perfekte jule- eller fødselsdagsgave til cykelentusiasten eller cykelelskeren, der næsten har alt. Du får alle de …
Læs mere
Vejl.: 309,00
DKK 289,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med dette Bike Care Essentials Kit fra Muc-Off bliver vedligeholdelse af din cykel en fornøjelse. Dette er den perfekte jule- eller fødselsdagsgave til cykelentusiasten eller cykelelskeren, der næsten har alt. Du får alle de grundelementer der skal til for at give din cykel et let eftersyn.

Anvendelse
Dette plejesæt er ideelt til beskyttelse og pleje af din cykel. Sættet kan både anvendes til MTB-, cykelcross-, racer- og pendlercykler. Vi henstiller til, at man anvender produkterne, som det er anbefalet.

Specifikationer

 • Komplet plejesæt
 • Medfølgende opbevaringspose
 • Indeholder:
  • Bike Spray
  • Hjul- og komponentbørste
  • Nanotech Bike Cleaner
  • MicroCell svamp

Kvalitetsniveau
Muc-Off Cike Care Essentials Kit indeholder 4 dele, herunder en Bike Spray som beskytter og opfrisker din cykel. Sparyen har et højt olieindhold, og dermed er den perfekt at anvende efter vask. Med i sættet er også en hjul- og komponentbørste, som har former og konturer til at passe til eger og fælge, og dermed fjerner den snavs fra svært tilgængelige områder. Ydermere medfølger der en Nanotech Bike Cleaner, som er et utrolig effektivt rengøringsmiddel, der indeholder nanoteknologi, og dermed også giver en ekstra beskyttelse til cyklens overflade. Til disse midler medfølger der er MicroCell svamp, som er ergonomisk formet og har en høj tæthed.

EAN: 5037835936001

Ingen anmeldelser af dette produkt.
936-S.pdf 0.68 mb