3 anmeldelser
Denne højtryksminipumpe fra SKS er udviklet med teleskopfunktion, og pumpen leveres med en holder, som kan monteres på stellet. Pumpen er udviklet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Pumpen giver et tryk op til 10 ba…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 159,00
Cykelpumper og ventiler
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne højtryksminipumpe fra SKS er udviklet med teleskopfunktion, og pumpen leveres med en holder, som kan monteres på stellet. Pumpen er udviklet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Pumpen giver et tryk op til 10 bar/144 PSI, hvilket er rigeligt. Cylinderen har en større diameter, og derfor vil du hurtigt kunne pumpe dækket op. Samtidig er der støvkappe til de to ventiludgange på hovedet samt én på låsemekanismen. Sisse støvkappe gør pumpning let.

Anvendelse
Pumpen er kompakt designet og derfor let at have siddende på cyklen. Minipumpen passer til alle ventiltyper, og der følger en støvhætte med til ventilen, som sikrer en længere levetid. Der medfølger en holder til pumpen, og dermed kan pumpen monteres på stellet. Ved at montere pumpen på stellet sikrer du naturligvis, at du ikke glemmer pumpen, når du skal på farten. Da pumpen er meget let at tage af og på, er den også en let genstand at stjæle. Derfor anbefaler vi, at du tager pumpen med dig, når du parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

 • Minipumpe med holder - dog uden bolte
 • Pumper op til 10 bar / 144 PSI
 • Passer til alle ventiler
 • Længde: 256 mm
 • Vægt: 175 gram
 • Materiale: Overvejende hård kvalitetsplast.
 • Farve: Sort og grå

Montering
Pumpen har to lufthuller i pumpehovedet, hvilket gør, at det er utroligt let at anvende pumpen til alle slags ventiler. Låsemekanismen gør samtidig, at pumpehovedet låser fast til ventilen, og dermed undgår du lufttab.

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet og leverer, hvad man kan forvente.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang imellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse, er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. I ny og næ er det også en god ide at give syrefri olie til pumpehovederne, da det modvirker, at pakningerne udtørrer.


Typer af cykelpumper og ventiler

I dag findes der mange typer af pumper. Overvej derfor dit behov, inden du investerer i én.

Vælg blandt:

 • Minipumpe – Lille og kompakt pumpe, lige til sadeltasken
 • Fodpumpe – Uundværlig, og nemmere at håndtere, da man også skal bruge fødderne. Vælg en model med manometer, for at sikre det korrekte dæktryk
 • CO2-pumpe – Hurtig og effektiv pumpning med CO2 patroner, som ikke fylder meget på farten
 • Rammepumpe – Traditionel, ’gammeldags’ cykelpumpe, som kan monteres på cykelstellet eller bagagebærer
 • Gaffelpumpe – Specialpumpe, som bruges til at pumpe luftaffjedrede forgafler med
 • Boldpumper – Benyttes til alle typer af bolde, og kan anvendes på flere, forskellige typer ventiler

Indenfor cykelverdenen taler vi om 3 forskellige typer af ventiler:

 • Racerventil
 • Autoventil
 • Dunlop

Sørg for at tjekke, hvilken type ventil du skal bruge pumpen til, og vælg en af overstående pumper efter dette. Mange vælger at have flere pumper, f.eks. én til værkstedet og én til at have med på farten.

Passer den ønskede pumpe ikke til din ventil, eller skal du bruge den til forskellige typer af ventiler, kan du altid købe en ventiladapter.

Overvej en cykelpumpe med Manometer, eller at tilkøbe et, som kan måle trykket når du pumper luft i dine cykeldæk.

Har du brug for en mere dybdegående guide til de mange typer af pumper og ventiler så, kan du læse meget mere i vores guide: Værd at vide om cykelpumper og ventiler.

EAN: 4002556493813

15-06-2017
Stod i skoven med flat dæk. Synes den var svær at bruge og det tog lang tid at pumpe dækket op.
02-08-2015
God pumpe og god beslag med sikkerhedsrem. Monteres let på flaskeholder.
19-07-2015
Efter første brug begyndte pumpen at skille ad.