Double Shot er navnet på denne kombipedal fra Crankbrothers. Pedalen anvendes til MTB og du vælger selv, om du vil køre med kliksko eller almindelige sko. Pedalen har nemlig to flader, hvor den ene side er helt flad og den an…
Læs mere
Vejl.: 749,00
DKK 699,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Double Shot er navnet på denne kombipedal fra Crankbrothers. Pedalen anvendes til MTB og du vælger selv, om du vil køre med kliksko eller almindelige sko. Pedalen har nemlig to flader, hvor den ene side er helt flad og den anden kan bruges med kliksko. Når du vælger den flade side kan du være sikker på, at dine fødder ikke skrider, da pedalen er udstyret med pins og striber, som giver et fast greb. Double Shot er en pedal, som er utrolig nem at klikke i. Der følger klamper med til disse pedaler.

Anvendelse
Disse pedaler fra Cranckbrothers bruges til MTB hvor du selv kan vælge, om du ønsker at køre med flad sko eller kliksko. Crankbrothers Double Shot kombipedalen er et oplagt valg, når du som nybegynder skal vælge pedaler.

Specifikationer

  • Farve: Orange/sort/sølv
  • Vægt: 395 gr. pr. par
  • Materiale: Stål og aluminium
  • Klamper medfølger
  • Release angle: 15/20°
  • Q-faktor: 52 mm.
  • Indre lejer: Igus LL-glide lejer
  • Ydre lejer: Enduro catridge lejer

Montering
En optimal montering kræver, at man er opmærksom på gevindenes skrueretning. Man bør desuden pådutte gevindene lidt pedalfedt inden montering. Venstre pedal med venstre gevind skal skrues på mod urets retning, mens højre pedal med højre gevind bør skrues på med urets retning. Vi anbefaler desuden, at man nøje følger den medfølgende anvisning fra Crankbrothers.

Kvalitetsniveau
Crankbrothers er din garanti for, at produktet er af høj kvalitet. Denne pedal er fremstillet af stærke og holdbare materialer, der med sin lave vægt er utroligt populære blandt cykelryttere. Pedalen beskytter mod mudder og har en release angle på 15/20°.

Vedligeholdelse
Der kan ikke anbefales nogen stor vedligeholdelse af disse alsidige pedaler, men det kan være godt at rense dem ved skidt og snavs. Dette bør man gøre efter endt kørsel, hvor skidtet måtte forekomme. Det kan desuden være en ide, at bruge lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 641300160072

Ingen anmeldelser af dette produkt.