Denne Shimano XT-pedal er en kombineret platformspedal med SPD klik-system på den ene side og almindelig platform på den anden side. På siden med platform er der desuden monteret 8 pins, der garanterer, at skoen er sikkert pl…
Læs mere
Vejl.: 659,00
DKK 629,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Shimano XT-pedal er en kombineret platformspedal med SPD klik-system på den ene side og almindelig platform på den anden side. På siden med platform er der desuden monteret 8 pins, der garanterer, at skoen er sikkert placeret på pedalen. PD-T8000 er en topklasse pedal, som befinder sig på Shimanos næstbedste kvalitetsniveau (XT), når det kommer til mountainbike-komponenter. I produktionen af pedalerne har Shimano været fokuseret på at fremstille stærke kvalitetspedaler med en lav vægt. Pedalhuset er fremstillet i aluminium, og akslen er af chromoly-stål. Pedalen vejer alt i alt kun 392 gram.

Anvendelse
Denne pedal er primært fremstillet til MTB og off-road cykling, og du skal naturligvis bruge SPD cykelsko til disse pedaler, men også almindelige sko til kørsel i byen eller skoven med uden at være spændt fast til pedalen. Pedalen er inklusive reflekser.

Specifikationer

  • Trekking/Mountainbike pedal model PD-T8000
  • Inklusiv klampsæt SPD SM-SH56
  • Farve: Sort
  • Vægt: 392 gram
  • Aksel: Chromoly Stål
  • Pedalhus: Aluminium
  • Der er reflekser på for og bagstykke af hver pedal
  • Platform side samt enkelt-sidet SPD klampesystem
  • På platform siden er der desuden pins

Montering
Man bør nænsomt følge den medfølgende brugs- og monteringsanvisning ved montering, hvor venstre og højre pedal skrues på forskelligt. Højre gevind skal skrues med uret, mens venstre gevind skal skrues på mod uret. Det kan desuden være en god ide, at man bruger lidt pedalfedt til gevindene for en ordentlig montering.

Kvalitetsniveau
Hvis du er på udkig efter en af de bedste Shimano MTB pedaler på markedet, så er PD-T-8000 det helt rigtige valg for dig. Pedalen er en del af Shimanos XT-gruppe, som er Shimanos næstedste komponentgruppe til MTB. Vi har lavet en oversigt over Shimanos komponentgrupper.

Vedligeholdelse
For at opnå den bedste ydeevne, anbefaler vi, at du rengør pedalen for mudder og snavs efter hver cykeltur, og at du derudover smører pedalerne jævnligt. Du kan med fordel læse mere i nedenstående PDF filer.

EAN: 4524667749493

Ingen anmeldelser af dette produkt.
EPDT8000_A.pdf 0.30 mb