Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med dette smarte poncho cover fra Quad Lock bliver din iPhone X beskyttet mod stænk af f.eks. vand og mudder. Coveret er designet så det dækker telefonens forside og kan anvendes i kombination med en af Quad…
Læs mere
Tilbudet udløber 28-11-2019
Vejl.: 199,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med dette smarte poncho cover fra Quad Lock bliver din iPhone X beskyttet mod stænk af f.eks. vand og mudder. Coveret er designet så det dækker telefonens forside og kan anvendes i kombination med en af Quad Locks mobilholdere til f.eks. dit cykelstyr. Coveret tillader dig at benytte telefonen som normalt.

Anvendelse
Quad Locks Poncho-cover er designet til at blive anvendt sammen med deres almindelige Quad Lock cover. Poncho-coveret beskytter telefonens forside mod mudderstænk og vand, når du f.eks. har telefonen monteret på dit cykelstyr. Coveret er designet til at du kan anvende telefonen mens det er på, men du skal være opmærksom på, at telefoner med tyk skærmbeskyttelse (f.eks. Panserglas eller lignende) kan have svært ved at registrere dine tryk gennem Poncho-coveret. Coveret er let at tage af og på, og det kan sagtens opbevares i en lomme uden at lide skade.

Specifikationer

  • Quad Lock Poncho cover til iPhone X
  • Farve: Gennemsigtigt
  • Materiale: TPU

Kvalitetsniveau
Dette cover giver din telefon god beskyttelse mod mudder og vand, når du f.eks. kører mountainbike. Coveret er giver samtidig et ekstra lag af beskyttelse mod stød.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan tørre det over med en opvreden klud, hvis det er blevet snavset eller støvet. Det tager ikke skade af at blive transporteret løst i din lomme.

Ingen anmeldelser af dette produkt.