Varenummer: 23QLC-S7E

Quad Lock - Cover - Til Samsung S7 Edge


Førpris 147,95 DKK
74,00 DKK / STK
59,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Med dette telefoncover fra Quad Lock er der passet godt på din Samsung Galaxy S7 Edge. Coveret har et stærkt indre lag af polycarbonat og en holdbar ydre skal af TPU-plastic, så det kan holde til både slag og fald. Men endnu vigtigere gør coveret dig i stand til at montere din telefon i en af Quad Locks mange telefonholdere.

  Anvendelse
  Evnen til at blive monteret i en Quad Lock telefonholder, gør dette cover i stand til at give din telefon helt nye anvendelsesmuligheder. F.eks. kan du montere telefonen på dit cykelstyr med Bike Mount eller Out Front Mount, så du altid har GPS og diverse cykelapps lige ved hånden. Eller du kan tage telefonen med i Quad Locks sportsarmbånd, når der skal løbes lange ture. Har du brug for en GPS eller musik i bilen, gør coveret dig i stand til at montere telefonen i bilen med et Quad Locks Car Mount. Til hverdag kan telefonen sidde i en smart bælteklips, og når du er hjemme, kan du klikke telefonen fast på væggen med Quad Locks vægophæng.

  Specifikationer

  • Quad Lock Cage cover til Samsung Galaxy S7 Edge
  • Farve: Sort
  • Materiale TPU og Polycarbonat 

  Kvalitetsniveau
  Quad Locks cover giver god beskyttelse til din telefon, og giver dig samtidig mulighed for at anvende din telefon på mange nye måder. Coveret lever fuldt ud op til den kvalitet du kender fra andre Quad Lock-produkter.

  Vedligeholdelse
  Coveret kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du kan eventuelt tørre det over med en våd klud, hvis det er blevet beskidt.

 • Brand Quad Lock
  Produkt Mobilcover
  EAN 9348943000727