Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med dette telefoncover fra Quad Lock er der passet godt på din Samsung Galaxy S7 Edge. Coveret har et stærkt indre lag af polycarbonat og en holdbar ydre skal af TPU-plastic, så det kan holde til b&arin…
Læs mere
Tilbudet udløber 28-11-2019
Vejl.: 249,00 Før 219,00
DKK 209,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med dette telefoncover fra Quad Lock er der passet godt på din Samsung Galaxy S7 Edge. Coveret har et stærkt indre lag af polycarbonat og en holdbar ydre skal af TPU-plastic, så det kan holde til både slag og fald. Men endnu vigtigere gør coveret dig i stand til at montere din telefon i en af Quad Locks mange telefonholdere.

Anvendelse
Evnen til at blive monteret i en Quad Lock telefonholder, gør dette cover i stand til at give din telefon helt nye anvendelsesmuligheder. F.eks. kan du montere telefonen på dit cykelstyr med Bike Mount eller Out Front Mount, så du altid har GPS og diverse cykelapps lige ved hånden. Eller du kan tage telefonen med i Quad Locks sportsarmbånd, når der skal løbes lange ture. Har du brug for en GPS eller musik i bilen, gør coveret dig i stand til at montere telefonen i bilen med et Quad Locks Car Mount. Til hverdag kan telefonen sidde i en smart bælteklips, og når du er hjemme, kan du klikke telefonen fast på væggen med Quad Locks vægophæng.

Specifikationer

  • Quad Lock Cage cover til Samsung Galaxy S7 Edge
  • Farve: Sort
  • Materiale TPU og Polycarbonat 

Kvalitetsniveau
Quad Locks cover giver god beskyttelse til din telefon, og giver dig samtidig mulighed for at anvende din telefon på mange nye måder. Coveret lever fuldt ud op til den kvalitet du kender fra andre Quad Lock-produkter.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du kan eventuelt tørre det over med en våd klud, hvis det er blevet beskidt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.