2 anmeldelser
Din Samsung Galaxy S7 er godt beskyttet med dette telefoncover fra Quad Lock. Coveret har en holdbar ydre skal af TPU-plastic og et stærkt indre lag af polycarbonat, der kan klare slag og fald. Men hvad der måske er endnu vig…
Læs mere
Vejl.: 249,00 Før 249,00
DKK 139,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Din Samsung Galaxy S7 er godt beskyttet med dette telefoncover fra Quad Lock. Coveret har en holdbar ydre skal af TPU-plastic og et stærkt indre lag af polycarbonat, der kan klare slag og fald. Men hvad der måske er endnu vigtigere, giver coveret dig mulighed for at montere telefonen i en af Quad Locks mange telefonholdere.

Anvendelse
Dette lækre Quad Lock-telefoncover giver dig et utal af nye anvendelsesmuligheder for din mobiltelefon. Du kan f.eks. vælge at montere telefonen på dit cykelstyr med Bike Mount eller Out Front Mount. Eller du kan tage den med i Quad Locks sportsarmbånd når du skal ud at løbe. Når du kører bil, giver coveret dig mulighed for at bruge telefonen som GPS eller musikafspiller i Quad Locks Car Mount. Til hverdag kan telefonen sidde i en smart bælteklips, og når du er hjemme, kan du klikke telefonen fast på væggen med Quad Locks vægophæng.

Specifikationer

  • Quad Lock Cage cover til Samsung Galaxy S7
  • Farve: Sort
  • Materiale TPU og Polycarbonat 

Kvalitetsniveau
Quad Locks cover giver god beskyttelse til din telefon, og giver dig samtidig mulighed for at anvende din telefon på mange nye måder. Coveret lever fuldt ud op til den kvalitet du kender fra andre Quad Lock-produkter.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du kan eventuelt tørre det over med en våd klud, hvis det er blevet beskidt.

EAN: 9348943000710

07-09-2018
Funkar perfekt. Sitter som berget och alla knappar plus laddare funkar med fodralet på.
03-07-2018
Super godt produkt, og så er kvaliteten helt i top. Hvis du har en vandtæt telefon er dette den ideelle holder.