Et mekanisk bremsesystem tilbyder en alsidig og kraftfuld opbremsning på din cykel, der samtidig er meget holdbart og nemt at have. Det samme ses med kabelbaseret kaliber, der giver en vedvarende opbremsning og performance. D…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Et mekanisk bremsesystem tilbyder en alsidig og kraftfuld opbremsning på din cykel, der samtidig er meget holdbart og nemt at have. Det samme ses med kabelbaseret kaliber, der giver en vedvarende opbremsning og performance. Denne skivebremsekalibere fra Clarks, er en letvægts kaliber med indbygget justering af bremsekraft. På denne måde, får du de mest optimale bremser til din cykel.

Anvendelse
Clarks CMD-21 mekaniske skivebremsekalibere, sætter en ordentlig opbremsning i perspektiv, således du kan køre trygt og sikkert i en vægt, der ikke forstyrrer din præstation. Grundet sin position på cyklens hjul, væk fra skidt og snavs, er den ideel til landevejs- og hybridcyklister, der ikke skal have for mange problemer med ekstra vægt og vedligeholdelse

Specifikationer

Model: CMD-21
Farve: Sort
Mekanisk bremsesæt - til for og bag
Testet til ISO 4210
Indeholder:
2 stk. kalibre
2 x 160mm rotor
Kabler
2 ekstra sæt bremseklodser
2 x IS beslag
Montering
Sættet af skivebremsekalibere skal blot monteres på cyklen for- og baggaflen, hvor de monteres vha. bolte eller i kombination med adapter for bremsekaliber.

Kvalitetsniveau
Clarks er et kvalitetsmærke, der har forsøgt at bringe komfort og funktionalitet til sine brugere i mere end 60 år nu. Mærket stræber efter at levere de bedste produkter til sine kunder, så de kan optimere deres præstationsniveau og kørsel. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Clarks.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at rengøre sættet af skivebremsekalibere med sæbevand, isopropylalkohol eller blot en ren klud. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af de bremserengørings-og støjdæmpningsmidler der findes i butikker, da de kan ende med at beskadige pakningerne. Vi anbefaler desuden, at sætte afstandsstykker mellem bremseklodserne når hjulet bliver afmonteret. Det forhindrer nemlig stemplerne i at falde ud, hvis bremsegrebet bliver aktiveret. 

 

EAN: 5021646041009

Ingen anmeldelser af dette produkt.