Bar-to-frame extension, der gør processen bagved PWR-serien meget nemmere, så man ikke skal cykle med en stor powerbank på styret. Adapteren fra Knog løser problemet med pladsmangel, og sørger for, at du kan køre med et kraft…
Læs mere
Vejl.: 375,00
DKK 369,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Bar-to-frame extension, der gør processen bagved PWR-serien meget nemmere, så man ikke skal cykle med en stor powerbank på styret. Adapteren fra Knog løser problemet med pladsmangel, og sørger for, at du kan køre med et kraftigt lys på trods af din cykels størrelse. Sættet sørger for den bedst mulige placering af lygten, så synlighed i trafikken opnås.

Anvendelse
Bar-to-frame extension giver den fordel, at den letteste del af lygten kan være på styret, mens den tunge powerbank sidder på cyklens stel. Dette giver den bedst mulig placering, da der desuden følger en forlænger med som udstyr. PWR adapteren er meget nem at montere, og sikrer en god komfort.

Specifikationer

  • Lygtebeslag til styr
  • Forlænger stykke
  • Adapter til montering på cyklens overrør
  • Ledning mellem lygte og batteri/powerbank

Montering
Montering af adapteren sker nemt, da lygtebeslaget til den lette del blot trykkes på styret, og den tunge del strammes om cyklens overrør vha. gummistropper. Hvis lygten ønskes længere frem, kommer sættet med en forlænger.

Kvalitetsniveau
Knog leverer kvalitetsprodukter til en overkommelig pris, så du kan føle dig tryg og sikker i trafikken. Firmaet er en dominerende faktor på det skandinaviske marked, hvor de nyder af stor succes. Kunden kan derfor være sikker på godt produkt, da det altid vil være en kombination af funktionalitet og komfort.

Vedligeholdelse
Sættet kræver ingen vedligeholdelse, men kan nyde godt af en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 9328389027281

Ingen anmeldelser af dette produkt.