Er du også træt af lim og lapper, der ikke virker efter hensigten, så kan du med disse Park Tool lapper klare opgaven helt uden brug af separat lim, da lapperne er selvklæbende. Dermed bliver det altid muligt at lappe cyklen …
Læs mere
Tilbuddet udløber 23-01-2022
Vejl.: 55,00 Før 37,00
DKK 29,60
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Er du også træt af lim og lapper, der ikke virker efter hensigten, så kan du med disse Park Tool lapper klare opgaven helt uden brug af separat lim, da lapperne er selvklæbende. Dermed bliver det altid muligt at lappe cyklen på stedet, hvor det kan foregå hurtigt.

Anvendelse
Lapperne kan bruges til alle cykelslanger af Butyl materiale og ved ganske lidt forarbejde med et stykke sandpapir, kan du klare opgaven på ca. 30 sekunder, og straks er du køreklar igen. Lapperne er fleksible og strækker sig sammen med slangen og kan derfor også anvendes selv der, hvor slangen bøjer eller vrider sig.

Specifikationer

  • 6 stk. Park Tool selvklæbende lapper
  • Klæbemateriale 3M
  • Et stykke sandpapir er inklusiv denne pakke

Montering
Slangen slibes let med sandpapir, der hvor der er konstateret hul. Lappen monteres over hullet og holdes fast med en finger i ca. 30 sek. Herefter er slangen klar til brug igen.

Kvalitetsniveau
Park Tool holder niveauet oppe med deres produkter, så kunder og brugere kan få løftet deres hverdag ved brug af produkterne. Komfort og funktionalitet er bibeholdt i produkterne, der bliver solgt verden over, så kunden kan være tilfreds ved brug.

EAN: 763477003768

Ingen anmeldelser af dette produkt.