Med Orange Seal Subzero får du en tubeless væske fremstillet til kørsel om vinteren, hvor der kan forekomme en del frost. Væsken kan klare temperaturer ned til -20 grader, og giver dig derfor den samme gode mulighed som Endur…
Læs mere
Vejl.: 209,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med Orange Seal Subzero får du en tubeless væske fremstillet til kørsel om vinteren, hvor der kan forekomme en del frost. Væsken kan klare temperaturer ned til -20 grader, og giver dig derfor den samme gode mulighed som Endurance og Regular for at køre med et lavere dæktryk, så dækket griber mere i underlaget. 

Anvendelse
Denne Subzero-forseglervæske kan dokumenteret forsegle punkteringer op til 3,1 mm i diameteren. Den indeholder latex, som sammen med nanoteknologi lapper de små huller, der måtte komme i dækket. Den kan bruges til de fleste dækvarianter og er ydermere miljøvenligt produceret. Denne flaske er en refill-flaske, og derfor hører der ikke et påfyldningssystem med. Cyklens vægt betyder meget for din performance under træning og løb, og denne væske tillægger kun 119,6 gram til hvert hjul. Subzero kræver genopfyldning efter 60-180 dage. 

Specifikationer

  • Holder 60-180 dage
  • Forsegler punkteringer op til 3,1 mm i diameteren
  • 473 ml.
  • Kompatibel med de fleste dækvarianter
  • Miljøvenlig

Kvalitetsniveau
Orange Seal er et amerikansk mærke, som er stormet frem, og dette med rette. De leverer produkter, der holder, hvad de lover, og tubeless-systemet er nemt og overskueligt.

EAN: 810026601200

Ingen anmeldelser af dette produkt.