1 anmeldelser
Tubeless-produktet fra Orange Seal gør dig fri for at skulle skifte slanger. Med forseglingsvæsken bliver slangen overflødig. Denne hårdføre dækforsegler er udviklet til at maksimere dækkenes levetid, og samtidig giver væsken…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Tubeless-produktet fra Orange Seal gør dig fri for at skulle skifte slanger. Med forseglingsvæsken bliver slangen overflødig. Denne hårdføre dækforsegler er udviklet til at maksimere dækkenes levetid, og samtidig giver væsken dig de forseglingsegenskaber, som du forventer af produktet. Om du er nybegynder, lettere øvet eller øvet, får du gavn af dette produkts evne til at holde op til tre gange længere end andre produkter.

Anvendelse
Endurance er dokumenteret til at kunne forsegle punkteringer på op til 3,1 mm i diameteren. Dette er i både varierende temperaturer og i varierende højder. Den er kompatibel med de fleste dækvarianter og er ovenikøbet miljøvenlig. Cyklens vægt betyder meget for ens performance, og denne væske tillægger kun 119,6 gram til hvert hjul. Dette er en refill-flaske, og der hører derfor ikke Orange Seal's påfyldningsssystem med. Endurance lapper hurtigt dit dæk, og kræver genopfyldning efter 60-120 dage. 

Specifikationer

  • Holder 60-120 dage
  • Forsegler punkteringer op til 3,1 mm i diameteren
  • 473 ml.
  • Kompatibel med de fleste dækvarianter
  • Miljøvenlig

Kvalitetsniveau
Orange Seal er et amerikansk mærke, som er stormet frem, og dette med rette. De leverer produkter, der holder hvad de lover, og tubeless-systemet er nemt og overskueligt.

EAN: 810026601101

20-08-2018
Fungerer