Dette produkt gør dig fri for at skulle skifte slanger, for med Orange Seal Tubeless Tire Sealant bliver slangen overflødig. Denne hårdføre dækforseglingsvæske er udviklet til at maksimere dækkets levetid, samtidig med at det…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette produkt gør dig fri for at skulle skifte slanger, for med Orange Seal Tubeless Tire Sealant bliver slangen overflødig. Denne hårdføre dækforseglingsvæske er udviklet til at maksimere dækkets levetid, samtidig med at det giver dig de super gode forseglingsegenskaber, som du forventer af produktet. Så uanset om du er nybegynder, lettere øvet eller øvet, vil du få gavn af produktets evne til at holde op til tre gange længere end andre produkter.

Anvendelse
Dækforseglingen er dokumenteret godkendt til at kunne forsegle punkteringer op til 3,1 mm i diameteren i både varierende temperaturer og i varierende højder. Denne Tubeless Tire Sealant indholder latex, som sammen med nanoteknologi lapper de småhuller, der måtte komme i dækket. Den er kompatibel med de fleste dækvarianter og er ovenikøbet miljøvenlig. Til denne flaske medfølger et påfyldningssystem. Cyklens vægt betyder meget for din performance, og denne væske tillægger kun 119,6 gram til hvert hjul. Endurance lapper hurtigt dit dæk, og kræver genopfyldning efter 60-120 dage. 

Specifikationer

  • Holder 60-120 dage
  • Forsegler punkteringer op til 3,1 mm i diameteren
  • 118 ml.
  • Kompatibel med de fleste dækvarianter
  • Medfølgende påfyldningssystem
  • Miljøvenlig

Kvalitetsniveau
Orange Seal er et amerikansk mærke, som er stormet frem, og dette med rette. De leverer produkter, der holder hvad de lover, og systemet er tubeless-nemt og overskueligt.

EAN: 810026604119

Ingen anmeldelser af dette produkt.