Varenummer: 03711

Lappevæske Doc Blue 500 ml


 
119 DKK / STK
95,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Schwalbe væske fungerer hurtigt og pålideligt. Doc Blue lukker huller i slangen eller dit dæk, hvis du kører med slangeløse dæk. Bruges for reparation eller forebyggelse af punkteringer. Punkteringbeskyttende væsker har eksisteret i lang tid, men alle eksisterende produkter var ikke i stand til at opfylde Schwalbes krævende normer. Doc Blue kombinerer flere forskellige principper og er derfor langt mere effektiv.

  Anvendelse
  Endelig er der nu en enkel og effektiv løsning til punktering reparation og forebyggelse i slangeløse systemer og slanger. Man bør bruge en dosis på omkring 60 ml pr dæk. For brede cykeldæk (bredde 57mm eller mere) øges dosis til 75 ml. Ønsker man at påsætte væsken på racercykler, er 30 ml nok til racerdæk. Denne væske sikrer en effektiv punkteringsbeskyttelse i omkring 2-7 måneder. Punkteringer lukkes automatisk mens man cykler. Det er nødvendig at pumpe cyklen igen efterfølgende da den taber lidt luft inden væsken har lukket hullet igen. Doc Blue er ikke beregnet til at forsegle store huller forårsaget af nedskæringer eller brister.

  Specifikationer

  • Indhold: 500 ml.
  • Til slangeløse dæk
  • Lukker huller i slange eller dæk

  Kvalitetsniveau
  Schwalbe er kendt for deres høje kvalitet indenfor cykeldæk, hvor en stor komfort er kombineret med en god funktionalitet. Dette er også tilføjet til andre af deres produkter, der hyppigt bliver benyttet af amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Schwalbe.

 • Brand Schwalbe
  Produkt Lappevæske
  Tubeless ready/easy Ja
  EAN 4026495648639