Her får du en robust pedalarm fra Shimano, der er særligt udviklet til brug på mountainbike-cykler med en el-motor. Pedalarmen kan bruges på en stråleformet aksel, hvor den monteres på venstre side. Du kan vælge mellem to læn…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en robust pedalarm fra Shimano, der er særligt udviklet til brug på mountainbike-cykler med en el-motor. Pedalarmen kan bruges på en stråleformet aksel, hvor den monteres på venstre side. Du kan vælge mellem to længer: 170 mm og 175 mm. Pedalarmen er udviklet til at fungere med Shimanos Steps E8000 serie.

Anvendelse
Bemærk at denne pedalarm er til venstre side, men af udseende er nærmest identisk til den tilsvarende pedalarm til højre side. Den eneste forskel er gevindt til pedalerne. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at du har den rette pedalarm. Denne pedalarm er lavet til brug på el-cykler der er udstyret med Shimanos Steps EL-System type E-8000.

Specifikationer

  • Shimano Steps pedalarm venstre side
  • Passer til stråleformet aksel
  • Længde: 170 mm eller 175 mm
  • Passer til el motor Shimano Steps model E-8000
  • Materiale: Aluminium
  • Farve: Sort

Montering
Læs med fordel Shimano's monteringsvejledning, som du finder under denne tekst.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige udgaver men inden for El-systemer er der kun en variation som hedder Shimano Steps. Dette system er kendt som en af de bedste på markedet og er til dem som sætter pris på at komme ud at cykle langt eller pendle til og fra arbejde uden at blive for svedig.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt at efterspænde bolten ved pedalarmen efter kort tids brug og det samme gælder for pedalen, så man sikrer sig at de ikke går løse og dermed kan forårsage stor skade.

 

Tilgængelige varianter

170 mm, 175 mm

Ingen anmeldelser af dette produkt.