Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
DUB fra Sram sørger for, at cykelrytteren er beriget med alle de nødvendige specifikationer for en ordentlig cykeltur. Krankboksen er kompatibel med alle kranksæt fra Sram, så man ikke behøver…
Læs mere
Vejl.: 409,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

DUB fra Sram sørger for, at cykelrytteren er beriget med alle de nødvendige specifikationer for en ordentlig cykeltur. Krankboksen er kompatibel med alle kranksæt fra Sram, så man ikke behøver at matche denne del. Til anvendelse af denne krankboks, skal man have et krankhus med en bredde på 73 mm. Denne model er desuden lavet som "pressfit" , hvilket skal monteres med det rette værktøj, og derefter blot presses på.

Specifikationer

  • Vægt: 89 gram
  • Passer til cykelstel med 73 mm bred krankboks
  • Lejeskåle i aluminium med ø46mm udvendig diameter
  • Lejerne er i rustfri stål og lukkede
  • Plastbøsning mellem lejeskåle

Montering
Vi anbefaler at man bruger det rette værktøj til montering af denne krankboks, for ikke at beskadige de enkelte dele i krankboksen. Vi anbefaler desuden, at man følger monterings- og brugsanvisningen nøje ved montering.

Kvalitetsniveau
Sram rammer alle kundens problemer på et professionelt niveau med deres produkter, hvor fokusset er på komfort og funktionalitet. Dette kommer til udtryk igennem et nøje valg af materialer og innovative teknologier. Dermed er amatører og professionelle blevet tiltrukket af produkterne, der har hjulpet dem med at bibeholde et professionelt niveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sram.

Vedligeholdelse
Dette produkt behøver ingen løbende vedligeholdelse.

EAN: 710845813740

Ingen anmeldelser af dette produkt.