Rotor klinge i aluminium med et fix mål på 74mm, som passer bl.a. Shimano trippel kranksæt. Denne klinge er med 27 tænder. Rotor Q-Rings er tilpasset dit naturlige bevægelsesmønster, når du træder. Q-Rings hjælper…
Læs mere
Vejl.: 519,00 Før 509,00
DKK 153,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Rotor klinge i aluminium med et fix mål på 74mm, som passer bl.a. Shimano trippel kranksæt. Denne klinge er med 27 tænder.

Rotor Q-Rings er tilpasset dit naturlige bevægelsesmønster, når du træder. Q-Rings hjælper dig igennem det døde punkt i dit tråd ved at geare ned og udnytter samtidigt dine kræfter optimalt ved at geare op i det punkt, hvor du har mest moment. Rotor Q-Rings har en ovalitet på 10%, hvilket vil sige at de lægger 5% til i forhold til en rund klinge i toppunktet og trækker tilsvarende 5% fra i lavpunket, hvor det døde punkt forekommer.

Fix mål = Tegn en cirkel som løber igennem center på alle klingebolt huller og mål diameter på denne cirkel, som betyder fixmål.

Læs mere om fixmål, opmåling af klinger og valg af den den rigtige størrelse her.

Vær opmærksom på at kombinationen af flere forskellige producenter af klinger kan give problemer ved gearskiftet kan give komplikationer ved gearskiftet da udformningen af klinger variere fra producent til producent. Cykelpartner anbefaler at man bruger samme klinge fabrikant især ved Rotor på grund den ovale form!

 

Rotor tilbyder support på deres hjemmeside, hvor man indtaster sit produkt i rullemenuerne. Rotor har udarbejdet en god vejledning til montering. Gå ind på følgende link ved at klikke her!

Se vedhæftet PDF fil for yderligere informationer!

Ingen anmeldelser af dette produkt.
Rotor PDF.pdf 0.28 mb