Med Schwalbe Smart Sam får du intet mindre end et genialt dæk til cykelcross. Dækket er nemlig et rigtig godt allround dæk, der både kan bruges offroad og på landevej. Smart Sam har en række gode egenskaber, og er opbygget af…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Schwalbe Smart Sam får du intet mindre end et genialt dæk til cykelcross. Dækket er nemlig et rigtig godt allround dæk, der både kan bruges offroad og på landevej. Smart Sam har en række gode egenskaber, og er opbygget af en Dual Compound gummiblanding med en LiteSkin karkasse, der holder vægten nede og reducerer rullemodstanden, så du får mere ud af dine kræfter.

Anvendelse: 
Dette Smart Sam dæk fra Schwalbe  passer til cykelcross-cykler med 700c hjul samt 29'er mountainbike. Det er mest almindeligt, at dækker bliver anvendt til offroad cykling, men mange benytter det også på landevejene, idet dæk-sættets mønster er knap så aggressivt og har mindre knopper end andre typiske cross- og mountainbikedæk.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Type: Tråddæk
  • Størrelse 700x35c (37-622) 28x1,40
  • Dæktryk: 3,5 - 6,0 BAR/50 - 85 PSI
  • Vægt: 475 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. 
  • Dual Compound gummiblanding
  • Karkasse: Lite Skin dækside

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Smart Sam cykeldæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 3,5 - 6,0 BAR/50 - 85 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495872072

Ingen anmeldelser af dette produkt.