Fra den tyske dækgigant Schwalbe får du her et 26" Big Ben dæk med stor volumen. Dette tråddæk har god affjedringsvirkning og en lækker komfort. For at give dækket ekstra sikkerhed er der indlagt K-Guard punkteringsbeskyttels…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Fra den tyske dækgigant Schwalbe får du her et 26" Big Ben dæk med stor volumen. Dette tråddæk har god affjedringsvirkning og en lækker komfort. For at give dækket ekstra sikkerhed er der indlagt K-Guard punkteringsbeskyttelse - et lag af naturgummi forstærket med kevlarfibre. Der er Twin Skin karkasse på dækket, hvilket vil sige at du får et ekstra lag gumme på dæksiderne til beskyttelse mod snitskader.

Anvendelse
Dette Big Ben tråddæk fra Schwalbe kan du bruge på alle former for almindelige cykler og mountainbikes med 26" hjul. Dækket er velegnet til pendlere der kører på hårde underlag som f.eks. asfalt og fliser.

Specifikationer

  • Schwalbe Big Ben tråddæk
  • Størrelse: 26x2,15 (55-559)
  • Vægt: 910 gram
  • Farve: Creme med refleks på siderne
  • Dæktryk 2,0-4,0 BAR / 30-55 PSI
  • SBC gummiblanding
  • Twin Skin dæksider som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, der beskytter mod snitskader.
  • 50 EPI - Ender pr. tomme. Jo større dette tal er, jo bedre kvalitet er dækket

Montering
Monteringsvejledningen finder du her

Kvalitetsniveau
Schwalbe Big Ben Tråddækket er nem at montere, og sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 2,0 - 4,0 BAR/30-55 PSI. Det er vigtigt at dækket er pumpet indenfor det dæktryk som der er angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

EAN: 4026495666398

Ingen anmeldelser af dette produkt.