En våd kædeolie kan give en stor komfort og funktionalitet under våde forhold, hvor en lav friktion og beskyttelse mod skidt og snavs gerne skulle kunne gives til kæden på din El-cykel. Kædeolien indeholder en keramisk formel…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 55,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En våd kædeolie kan give en stor komfort og funktionalitet under våde forhold, hvor en lav friktion og beskyttelse mod skidt og snavs gerne skulle kunne gives til kæden på din El-cykel. Kædeolien indeholder en keramisk formel, hvor bornitrid giver den nødvendige komfort til din kæde og tandhjul.

Anvendelse
E-Bike Wet Lube fra Muc-Off giver gode forudsætninger for en beskyttelse og smørelse af kæden og andre dele på din El-cykel således, at våde og beskidte forhold aldrig bliver et problem for din cykel. Påførelsen af olien bør foregå mens pedalerne bliver kørt den anden vej.

Specifikationer

  • Indhold: 50 ml
  • Lang holdbarhed
  • Keramisk formel
  • Særligt udviklet til El-Cykler
  • Kan bruges til både MTB og Pendler cykler.

Kvalitetsniveau
Muc-Off tilbyder et højt kvalitetsniveau med sine smarte produkter, hvor unikke formler og teknologier spiller ind i produkternes udformning. Dette har tiltrukket flere amatører og professionelle, der også ønsker en optimering af delene til deres cykel. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Muc-Off.

EAN: 5037835110500

Ingen anmeldelser af dette produkt.