Fra Shimanos bedste komponentgruppe til MTB får du her et kvalitetscykelkæde model XTR CN-M9100. Kæden er designet til at blive benyttet med en 12 gears kassette fra Shimano. Denne XTR-kæde er en forbe…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 479,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Fra Shimanos bedste komponentgruppe til MTB får du her et kvalitetscykelkæde model XTR CN-M9100. Kæden er designet til at blive benyttet med en 12 gears kassette fra Shimano. Denne XTR-kæde er en forbedret og opdateret version, der på flere punkter er bedre end sine forgængere. Kæden har f.eks. et bedre greb i både kassetten og klingen foran, ligesom skifteevnen er blevet forbedret. Dette giver dig en glattere og mere stabil kørsel selv over ujævn terræn. Kæden er produceret med Sil-Tec teknologi, der reducerer friktionen med 60%, samtidig med at støjen falder med 2,7 dB. Desuden er kæden nu 30% bedre beskyttet mod mudder, hvilket er en af årsager til, at den holder 20% længere end de ældre typer kæder.

Anvendelse
Du kan anvende kæden til mountainbike, XC både til mekaniske cykler og elcykler under alle forholde, den bruges til træning eller konkurrence. Kæden kan bruges til følgende gearkombinationer på cykler med udvendige gear: 1 x 12 gear eller 2 x 12 gear.

Specifikation

  • Shimano XTR 12 gears kæde
  • Type: HG-X12
  • 138 led - samles med kædenitte som er inklusiv
  • Vægt ca. 242 gram (114 led)

Montering
Denne kæde har 138 kædeled og samlestift. Kæden kan afkortes i længden, så den har samme antal led som den tidligere kæde, der har været anvendt. Læs venligst hele monteringsmanualen, som kan downloades ved dette produkt.

Sikkerhed og kvalitet
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen, og inden for racergrupper eksisterer der i alt 9 forskellige. Denne model ligger som nummer 1 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet.

Vedligeholdelse
Det anbefales at smøre kæden efter behov således at den aldrig er tør for smørelse. Intervaller afhænger af vejrforhold og terræn
Læs venligst hele monterings- og vedligeholdelsesmanualen, som kan downloades ved dette produkt.

EAN: 4524667879572

Ingen anmeldelser af dette produkt.