Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette håndtagssæt fra PRO er lavet af et to-komponentsmateriale, der giver dig øget stødabsorbering og et fast og sikkert greb om cykelstyret. Cykelhåndtagene er forsynet med låseringe, d…
Læs mere
Tilbudet udløber 08-12-2019
Vejl.: 189,00 Før 189,00
DKK 167,31
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette håndtagssæt fra PRO er lavet af et to-komponentsmateriale, der giver dig øget stødabsorbering og et fast og sikkert greb om cykelstyret. Cykelhåndtagene er forsynet med låseringe, der gør dig i stand til at spænde dem fast om styret, så de ikke rykker sig. Håndtagene er 137mm lange med en udvendig diameter på 32mm. For enden er de åbne, så du har mulighed med f.eks. at kombinere dem med barends.

Anvendelse
Du kan uden problemer anvende disse håndtag på en lang række af forskellige typer af cykler, så længe styrets diameter er på 22,2 mm, hvilket er gældende for langt de fleste cykler på det danske marked. Inden for kategorierne urban, MTB og citybike er det derfor praktisk talt alle cykelstyr disse håndtag kan bruges på. Ønsker du det, er det muligt at anvende håndtagene sammen med barends. Gør du dettte, bør du dog være opmærksom på at få skubbet håndtagene lidt længere ind på styret.

Specifikationer

  • Håndtagssæt med 2 stk
  • Komfort: Bløde og stødabsorberende
  • Åbne i begge ender
  • Kompatibel med bar ends
  • Længde: 2 x 137 mm
  • Indvendig diameter: 22,2mm
  • Udvendig diameter: 32mm
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
PRO producerer bundsolide og brugervenlige produkter af høj kvalitet, der altid er garant for en god oplevelse.

Montering
Vi anbefaler, at du gør styrrøret vådt med lidt vand og sæbe, da dette vil lette monteringen markant. Når styrrøret er vådt, er det let at skubbe håndtagene ind over styret. Det er vigtigt, at du bemærker, at der vil gå ca. et døgn inden håndtagene vil sidde ordentlig fast på styret, idet sæbe og vand først skal fortrænge.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.