Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en original navindsats der passer til Shimanos Nexus 1 gearsnav. Denne enhed passer specifikt til nav af typen CB-E110, hvor du fastgør navet med møtrikker. Bemærk at aksellængden er…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 149,00 Før 129,00
DKK 123,78
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en original navindsats der passer til Shimanos Nexus 1 gearsnav. Denne enhed passer specifikt til nav af typen CB-E110, hvor du fastgør navet med møtrikker. Bemærk at aksellængden er på 165mm, og at du bør måle, om denne passer med din cykel.

Anvendelse
Hvis der er opstået problemer med funktionen i det gearnav der anvendes på cyklen, kan man med fordel udskifte hele indsatsen i dette nav. Det kan være vanskelig at finde årsagen til funktionsfejl og derfor kan det ofte løses ved at udskifte hele indsatsen.
Vil du være sikker på at netop denne enhed passer på din cykel så kan du aflæse type nummeret på navhylstret eller bremsearmen og hvis dette nummer fremgår CB-E110 så passer denne enhed. Husk også at måle aksellængden som også skal passe.

Specifikationer

  • Shimano Nexus 1 gearsnav
  • Passer til Shimano Nexus type: CB-E110
  • Nav type: Med møtrik bespænding
  • Nav med fodbremse
  • Aksellængde: 165mm

Kvalitetsniveau
Shimano er kendt for deres høje kvalitetsniveau indenfor cykelreservedele, der i mange år har skabt essentielle elementer til amatører og professionelle, så cykeltuen kunne optimeres. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor komfort og funktionalitet er blevet givet med et nøje materialevalg og innovative teknologier.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.