Varenummer: ECNHG40116Q

Shimano HG40 - Kæde til 6-7 og 8 gears kassette - Med samlestift - 116 kædeled


.
81 DKK / STK
64,80 DKK ekskl. moms
 •  
 • Shimano CN-HG40 Kæde HG til 6 - 7 og 8 gear (12 - 14 - 16 - 18 - 21 eller 24 gear) Shimano Acera eller Shimano Tourney gear systemer og racer cykler med Shimano 6 - 7 eller 8 gears kassette.

  Anvendelse
  Primært til MTB cykler som bruges til almindelig bykørsel eller til City og trekking bike.
  Kæden kan bruges til følgende gearkombinationer på cykler med udvendige gear.

  Antal tandhjul foran på cyklen og antal tandhjul bag på cyklen:
  1 x 6 gear, 1 x 7 gear, 1 x 8 gear, 2 x 6 gear, 2 x 7 gear, 2 x 8 gear, 3 x 6 gear, 3 x 7 gear eller 3 x 8 gear.
  Kæden kan også bruges til single speed cykler hvis gearhjul og klinge foran er den smalle type 3/32"

  Specifikationer

  • Kæde til 6, 7 og 8 gears kassette
  • 116 kædeled
  • Vægt: Ca. 340 gram
  • Samleled type: Stift
  • Inklusiv samleled
  • Type: HG40

   

  Montering
  Denne Shimano CN-HG-701 kæde har 116 kædeled og samlestift. Når du monterer kæden, skal den afkortes i længden, så får det samme antal led som den kæde, der tidligere har været anvendt på cyklen. Vi anbefaler, at du læser monteringsmanualen nøje.

  Sikkerhed og kvalitet
  Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet altid sammen, og indenfor racergrupper eksisterer der i alt 9 forskellige. Denne model ligger som nummer 2 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet.

  Vedligeholdelse
  Det anbefales at smøre kæden efter behov således at den aldrig er tør for smørrelse, ca. for hver 100 km eller hver 14 dage alt efter vejr forholde. Hvis din cykelkæde ruster så skal den smøres oftere, kun kæder der mangler smørelse ruster og dermed slides de langt hurtigere. Anvend altid en kædespray eller special olie som er beregnet til cykelkæder.

   

   

   

 • Brand Shimano
  Produkt Kæde
  Model CN-HG40
  Gear 7, 8, 6
  Kæde-type HG-40, Shimano
  Antal led 116
  EAN 4524667220343
 • Michael S.

  Kæden sat på uden problemer. Virker upåklageligt med min Shimano Claris 8-gear. Kassetten blev skiftet samtidig.

  Aage B.

  Samlet med pin til 8 speed shimano indsat fra kæden "hjulside". Virker fint til cykel med 24 gear (3x8). Kan ikke anbefale at samle kæden med den pin uden guide, kæden leveres med, da pin uden guide er svær at centrere perfekt og risikerer at ødelægge kædeværktøjet. Råd: tag baghjulet af så kæden er helt slap, inden du skiller / samler den. Har ikke anvendt Quick Link endnu, men set at flere nye cykler leveres med kæden samlet med præcis disse.

  Robert P.

  Har aldrig prøvet at skifte racerkæde uden samling, lidt besværligt, køber snart igen.

  Niels C.

  Fin kæde til prisen, dog er det medfølgende samleled lidt bøvlet at montere. Som altid - super hurtig levering!

  Morten L.

  Rigtig fin til prisen

  Lars B.

  Lækker kæde med et nemt samleled inkluderet, hurtig og enkel repetitionen.

  Peter B.

  God kæde og lidt at samle

  Jens J.

  Super hurtig levering

  Ove H.

  Kæden var for bred til 8 speed kasette, hvilket medførte mislyde i yderstillinger af gear.

  Jens V.

  Overnævnte kæde kører ikke godt sammen med skruekrans 7 gears som jeg bestilte / springer umotiveret op på næste lavere gear /måtte bruge en alm smal 116 leds kæde /det løste problemet. MVH Jens Jakobsen .

  flemming L.

  Levering meget hurtig og varen lever fuldt op til mine forventninger - handler meget gerne igen med Jer.

  Bjørn F.

  Der er ikke noget problem med kæden, men retter vejledning. Jeg skiftet en ret slidt kæde som nok har kørt omkring 8000km, men var ikke opmærksom på at man også i så fald bør skifte kasseten, det er taget mig 2 uger at gennemskue at det var det der var problemet. Så hvis du skifter en godt slidt kan være bare fra bare 2000-3000km så overvej at skifte kasseten også, jeg oplevet at kæden gled ind over tænderne, når jeg cyklede til.

  Søren K.

  Virker som en god kæde til en meget fornuftig pris.

  Andreas M.

  Man skal ligesom bukke kæden for at gøre afstanden kortere mellem de to nitter, når man bruger Quick låsen, der medfølger. Det tog mig 10 min at regne ud. Så går det til gengæld nemt uden brug af værktøj.

  Thomas W.

  Lidt besværlig samling - Den skal vrides med tommelfingre trykkende imod siden af kæden, så man presser link sammen imod hullet.

  David J.

  Super god kæde, dog men med en nem Shimano quick-link som kan være svær at forstå, hvis man ikke har prøvet det før. Pointen er at man forsigtigt bukker kæden, for at låsen kan fange (til man hører et klik).

  Rasmus M.

  Jeg kunne ikke finde ud af om jeg skulle HG50 eller HG50, men indtil videre kører det super med HG40. I den forbindelse kan jeg kun anbefale at købe originale shimano kæder sammen med shimano dele: jeg måtte gennem to kæder fra Harald Nyborg før jeg gav op og købte en rigtig shimano kæde. Cykelpartner kan kun anbefales, da min kæde kom nærmest dagen efter den var bestilt.

  Henry H.

  Shimano HG40 er en super god kæde til prisen Henry

  Rasmus R.

  Udemærket kæde, især til prisen. Der følger et specielt quicklink med. Måske er det bare mig, men det virker helt ubrugeligt. Jeg kunne ikke finde ud af det, og endte med at bruge en speciel sample pin jeg havde til overs fra en anden kæde.

  Troels I.

  "Quick"-låsen er noget besværlig at åbne/lukke, men en udmærket kæde til prisen.

  Lars K.

  Jeg købte en kæde på ordrenr 4203398: Havde forventet at der var en samlenitte med ligesom på den tekniske instruktion. Dette var ikke tilfældet, så jeg prøvede med den ligeledes bestilte kædesamler til 7-speed. Kunne heller ikke lades sig gøre, hvorefter jeg ved hjælpe af en kædesplitter kunne samle kæden. Det gik heldigvis godt og kæden fungere fint.

  Ulrik H.

  Fin basiskæde til ældre racere eller singlespeeds udstyret med standard smalle (3/32") klinger/gearhjul, der bare trænger til en ny, billig kæde. Udseende-mæssigt kunne man gå så vidt at sige at kæden direkte ud af æsken har en slags passiv cykeltyverisikring indbygget (en klar fordel i København). De inderste led har en brunlig farve og de yderste led en kedelig, mat-grålig overflade. På afstand ser den dermed små-rusten og slidt ud. Det er bare top dollar! Bemærk: Kæden kan med fordel samles med Shimanos særlige forstærkede samlestift (varenummer 44Y04598010) i stedet for det medfølgende Quick link samleled.

 • Shimano_Kaede_Alle.pdf 1,428.00 Kb
  04CNHG40114Q_B.pdf 308.00 Kb