Denne 2-vejs pumpe fra Outwell er dobbelt så effektiv som som en almindelig pumpe. Både kapacitet og anvendeligheden er stor, ligesom der er behagelige håndtag og platform til fødderne AnvendelseDenne 2-vejs pumpe er super an…
Læs mere
Vejl.: 186,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne 2-vejs pumpe fra Outwell er dobbelt så effektiv som som en almindelig pumpe. Både kapacitet og anvendeligheden er stor, ligesom der er behagelige håndtag og platform til fødderne

Anvendelse
Denne 2-vejs pumpe er super anvendelig til både luftmadrasser, badedyr og andet udstyr til camping- og friluftslivet. Pumpen har 3 forskellige størrelser mundstykker, som kan skiftes alt efter behov. Pumpen har en kapacitet på 2 liter luft og kan bruges både til fyldning og tømning af luft.

Specifikationer

  • 2-vejs pumpe
  • Farve: Blå
  • Kapacitet: 2 liter
  • Leveres med 3 størrelser mundstykker
  • Kan anvendes til både oppustning og tømning af luft

Anvendelse
Denne pumpe fra Outwell anvendes let ved at pumpe med punpens håndtag, men dine fødder er placeret på pumpens platforme i bunden. Pumpen er egnet både når genstand skal fyldes, samt når den skal tømmes igen efterfølgende. Der medfølger 3 pumpehoveder, som du kan skifte efter behov. Der er brugermanual på selve produktet.

Kvalitetsniveau
Når du køber et Outwell produkt, får du et godt og holdbart produkt som er kvalitet til pengene.

Vedligeholdelse
Pumpen kræver ikke særlig vedligehold. Det er dog væsentligt at slangen lægger ordentligt når den opbevares, for at undgå at den knækker.

EAN: 5709388593207

Ingen anmeldelser af dette produkt.